![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 04.08.2003
![]() |
Invalid Key in CDB
Witam,
Wypaliłem film na DVD+RW i nie jest całkiem OK. Otwarza go WinDVD, ale PowerDVD - nie. Rypuje go SmartRipper, ale już DVDDepcrytor mówi: Invalid Key in CDB i nawet nie wyświetla plików. Paliłem tak: 1. przygotowany folder Video_ts (działał pod PowerDVD) 2. ImgTool - wykonanie pliku ISO z obrazem 3. DVD Decrypter - wypalenie pliku ISO. Nie wiecie o co chodzi? (nie mam niestety mozliwosci sprawdzenia na żadnym stacjonarnym). Wypalę jeszcze inaczej, jakoś pod Nero może i zobaczę czy to coś zmieni. Dzieki, latet |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wymiatacz
![]() |
Trochę potestowałem pod Nero:
W celu wypalenia filmu wybralem zakładkę DVD-ROM(UDF/ISO). Potem normalnie "wrzucilem" mu przygotowane wczesniej fodery Video_Ts i Audio_Ts. Krzyczał, że to nie będzie poprawny DVD-Video, ale wypalił, i plytka działa normalnie, a DVD Info Pro pokazuje nawet: Disc Regions are ------ 1,2,3,4,5,6,7,8. Tak wypalona płytka odtwarza mi się zarówno pod PowerDVD jak i pod WinDVD, a także rypuje się wszystkim czym chcę. Niestety, nie mam możliwości sprawdzenia w stacjonarnych. latet |
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 17.06.2004
![]() |
Wypalanie w zakładce DVD-ROM a nie DVD-VIDEO? Tak jeszcze nie robiłem. Ciekawe.
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Wymiatacz
![]() |
Cytat:
latet |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Bywalec
Data rejestracji: 17.06.2004
![]() |
Jestem pełen podziwu. Ilu rzeczy można się tu dowiedzieć. Niejedno mnie jeszcze pewnie zaskoczy. Ciekawe jak sprawa wygląda na stacjonarnych. Jak sprawdzisz to daj znać.
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Wymiatacz
![]() |
Cytat:
![]() Latet |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Pentium4ever
Data rejestracji: 06.12.2003
![]() |
po wypaleniu filmu na DVD-/+R(W) nie trzeba go później ripować
wystarczy skopiować go metodą przeciągnij/upuść (lub kopiuj/wklej jak Ci wygodnie) tak jak kopiuje się DivXy czy MP3jki wszystkie zabezpieczenia zostały zdjęte podczas pierwszego ripowania z oryginału |
![]() |
![]() |
#8 | |
Wymiatacz
![]() |
Cytat:
latet |
|
![]() |
![]() |
|