![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 12.03.2002
![]() |
Nowa nagrywarka dvd na przejsciowce
Witam
Chcialbym w starym kompie stacjonarnym z celeronem 2,6 ghz, z win xp home wymienic cd-rom na nagrywarke (liteon ihas120 x) ale bedzie konieczna przejsciowka ide ->sata. Czy ta przejsciowka bedzie ograniczala jakos mozliwosci nagrywarki? Ostatnio zmieniany przez niceboy : 26.04.2013 o godz. 12:24 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjadacz ;)
![]() |
Odp: Nowa nagrywarka dvd na przejsciowce
Wygląda na to że na tutejszym forum nikt nie ma doświadczenia z przejściówkami...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guru
Data rejestracji: 26.09.2002
![]() ![]() |
a ty kolego, nie masz doświadczenia z forumową wyszukiwarką...
przejściówka nie będzie ograniczać możliwości nagrywarki, jeśli w ogóle nagrywarka zadziała na takiej przejściówce... z dyskami twardymi zazwyczaj nie ma problemów, z napędami optycznymi jest różnie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wyjadacz ;)
![]() |
Odp: Nowa nagrywarka dvd na przejsciowce
Dzięki za odpowiedź, fajnie że mój komentarz okazał się skuteczny :-D masz racje nie zajrzałem do wyszukiwarki ale nie miałem czasu gdyż musiałem podjąć szybką decyzję. Pozdr.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Nagrywarka DVD - jak wgrać na siłę bios | Accura | Flashowanie/Firmware/Podkręcanie napędów optycznych | 4 | 22.10.2008 21:20 |
Czy nagrywarka DVD bedzie dzialac na dosyc starej plycie glownej? | imek | Napędy optyczne DVD | 4 | 04.07.2004 20:39 |
Nero i nowa nagrywarka DVD | trnradek | Napędy optyczne DVD | 4 | 02.03.2004 14:10 |
Najszybsza nagrywarka DVD na świecie !!!!! | El_Beton | Napędy optyczne DVD | 1 | 09.12.2003 16:07 |