![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 01.08.2004
![]() |
Najlepszy bios do LDW 851S
Witam ! Choć przekopałem forum to nie znalazłem odpowiedzi na swoje wątpliwości. Oczywiście były wskazówki że "ten" lub "tamten" bios jest najlepszy , są to jednak sprzeczne na ogół opinie. Zadaję zatem pytanie:
Jaki bios jest najlepszy dla nagrywarki Liteon LDW 851S ? Dodam że chodzi mi głównie o wypalanie filmów DVD z kamery z którymi mam problemy natury "przycięć" i "zacięć"! Posiadam dużo filmów z kamery DV które postanowiłem przetworzyć na DVD i powstaje problem z cIęciem się tych filmów. Nie wiem czy to wina nośników (używam różnych - zwykle niefirmowych) czy nagrywarki lub programu do nagrywania. Proszę o wszelkie porady i wskazówki, głównie dotyczących biosu i wszystkiego wspólnego z tym palnikiem. Dzięki.
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Godzina 5-ta minut 30-ści
Data rejestracji: 06.10.2002
![]() |
To raczej problem nośników. Użyj Verbatimów i TDK DVD+R i wypalaj x 4. Powinno być ok. Ja przy takiej kombinacji wypaliłem płytki, które czytał najbardziej wybredny stacjonarny LG DT 585NY.
Miałem bios GSOK. Poniżej screen. Pozdr.
Pozdrawiam. Lepiej powiedzieć: "To interesujące, co mówisz" zamiast "Co Ty pie...lisz" Lepiej powiedzieć: "Chyba powinieneś to przemyśleć" zamiast "No i weź tłumacz *****owi" Lepiej powiedzieć: "Raczej nie zrobisz tego w ten sposób" zamiast "I tak do zaje...ania, całe życie z kretynami" |
![]() |
![]() |
|
|