Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 16.11.2004, 09:30   #1
MC R@VEL
Nowy na forum

Data rejestracji: 16.11.2004
MC R@VEL w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Nagrywanie DivX na plyty DVD

Witam Wszystkich
mam taki problem !!!!
jak nagrywam filmy DivX lub MP3 na plytki DVD to niemoge wrzucic wiecej niz 4,1GB na plytke bo jak wrzuce wiecej to jakis film mi sie nie uruchamia ?
czym moze byc to spowodowane.
nagrywarka Lite-On SOHW-832S bios VS0B
z gory dzieki za pomoc
MC R@VEL
MC R@VEL jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 16.11.2004, 09:34   #2
tengu
Hitokiri Battousai

Data rejestracji: 14.09.2004
tengu zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Hmm ciekawe - powinno wejść około 4,3 GB. Chyba że najpierw robisz ISO w WIN 98 lub 2k/Xp na partycji FAT32 to wtedy bym wiedział co się dzieje. Bo jeśli bezpośrednio z plików to ja nie wiem co. Chyba, że to jakieś błędy nośnika, albo Lead in/out za duży, albo sesja nie domknięta.

vectra-unlimited

ASUS ASPIRE 9301AWSMi POWERED BY AMD
tengu jest offline  
Stary 16.11.2004, 09:55   #3
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
a jakim softem nagrywasz ??
Stary 16.11.2004, 10:01   #4
MC R@VEL
Nowy na forum

Data rejestracji: 16.11.2004
MC R@VEL w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
WITAM
System - WIN XP PC SP1
Soft - NERO

MC R@VEL
MC R@VEL jest offline  
Stary 16.11.2004, 12:40   #5
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
a wypalasz to w kompilacji "data"

u mnie jakos to dziala, moze wgraj jakies nowsze nero
Stary 16.11.2004, 13:09   #6
tengu
Hitokiri Battousai

Data rejestracji: 14.09.2004
tengu zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Chciałem właśnie mu poradzić to samo - byłeś szybszy icemac

Ale mimo wszystko martwi mnie to 4,1 GB

Myślę, że z tym nowszym NERO (6.3.x.xx/6.6.0.x) to dobry pomysł

vectra-unlimited

ASUS ASPIRE 9301AWSMi POWERED BY AMD