![]() |
Cytat:
|
@adasko007
:D nie masz sie co obrazasz, na forum po prostu panuje specyficzny klimat, nie wszystko nalezy brac powaznie temat CD@DVD powraca jak bumerang, moze trzeba to przykleic? ;) BTW pamietam jak kiedys daaawno temu (jak jeszcze po ziemi biegaly dinozaury) kupilem kilka dyskietek 3.5' z grami na amige, bo wierzylem ze mi sie w 286 odpala - w koncu wygladaly identycznie jak PCtowe 1.44MB pomijajac fakt, ze owe dystkietki z grami na amige mozna bylo przynajmniej sformatowac na malawe floppy PCta, przypuszczenie, ze DVD sie odpali w CDROMie nie jest tak strasznie absurdalne i jeszcze jedno, kiedys o malo co nie zlamalem klapki palnika cdrw lg, wsciekajac sie ze nie potrafi odczytac nagranej przez siebie wczoraj plytki okazalo sie, mialem na stole niepodpisane dwa hawki: DVD i CD, wyglad praktycznie identyczny, wiec troche dlugo myslalem nad ta nieodczytywalna plytka :D |
Spox, już mi przeszło...
|
No cóż. Ja mam bezprzewodowy monitor i drukarke. Oraz Liteona przerobiłem na nagrywanie DVD-RAM i karte telewizyjną. :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
a mi sie udalo :D
ale w windvd :D serio ale peraz nie powiem jak bo gram :D |
Cytat:
SMSem? :> |
Cytat:
Niejednemu na forum przydało by się przesłać ... :haha: |
Cytat:
|
Cytat:
Akurat wtedy byłem chory ... ^_^ Więc może mi przypomnisz :czytaj: |
ja tez jestem ciekaw:D
|
Tesla to był ktoś :cool: . Przy nim T. Edison to pikuś. ;) . Co prawda z czystą energią nigdy mu się do końca nie udało, ale dzięki niemu cieszymy się prądzikiem zmiennym, turbinami, radiem (bo w końcu to on a nie Marconi je wynalazł pierwszy) a co za tym idzie - telewizją, komputerami, internetem ( no i oczywiście paleniem płytek.
;) ) Tesla rulezz! :spoko: :najlepsz: |
Cytat:
W końcu coś z sensem i na temat :mruga: Z energią mu się nie udało - bo wycofali się sponsorzy :smutny: Ale kto wie - gdyby miał środki do pracy ... :idea: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:23. |