Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 18.07.2002, 12:16   #1
sloniu222
Nowy na forum

Data rejestracji: 17.07.2002
sloniu222 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Odtwarzanie WMP Pomóżcie !!!!!!!!!

Mam pewiem problem z oglądaniem divX,teledysków i wogóle wszystkiego. W Windows Media Player leci mi wszystko 3 razy szybciej.Co to za cholera ?
Próbowałem odinstalowac i ponownie zainstalować WMP 6.4 i 7 ale to samo.Może to być wina mojej płyty głownej K7N420 Pro MS-6373.
Ponieważ jak sformatowałem dysk i zainstalowałem od nowa windows jest cały czas tak samo (czyli odtwarza się 3 razy szybciej).Wie ktoś może co z tym zrobić ?
Może trzeba wywalić jakiś plik z windowsa odpowiedzialny za odtwarzanie i wgrać ten plik np.od kumpla.Macie jakieś przemyślenia ?
Dodam że jak wrzucę empetrójkę do windows media player to też odgrywa mi 3 razy szybciej a jak odtwarzam w winampie to gra dobrze.
Z góry dzięki za odpowiedzi.
sloniu222 jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 18.07.2002, 13:45   #2
Yahol
Gość

Po jaką chol...., po co używasz WMP, to kompletny szjs, zajmujący całą dostępną pamięć, i w ogóle do d...y. Używaj przyzwoitych programów, WinAmpa, BestPlayera. UBWPlayera, czy choćby ALLPlayera

Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: