Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 28.10.2004, 17:17   #1
bennyone
Niedzielny Palacz

Data rejestracji: 16.10.2001
bennyone zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Question Espera DVD+R by AML nero 6601 omni

Jo parafianie kosciola Najswietszego Zbwiciela

Zabawki takie jak w topiku
Problem jaki tym razem sobie znalazlem to predkosc zapisu, wiadomo mam 832S vs0e + omni aplaj bit seting i przedostatni ptaszek

chodzi o to ze na owej esperze minimum jakie moge palic to x2.4 a ja chce koniecznie MNIEJ -R da sie zjechac do x2 albo x1 a +R niet - czy jest jakas metoda? a moze musze przeskoczyc na -R co ostatnio czytajac to forum mi odradzono bo litek kiepsko pali na -R i tym podobne
myslalem ze omni rozwiaze moj problem i nie bede musial nic tu pisac - ale sie nie udalo

Wiec prosze o wyjasnienie co z -R (czy naprawde tak kiepsko na nich pali?)
i co z zejsciem z predkoscia zapisu na +R ponizej x2.4
bennyone jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 28.10.2004, 19:23   #2
mbar
Wymiatacz

Data rejestracji: 28.12.2003
mbar zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Nie można palić +R wolniej niż 2.4x i KONIEC KROPKA.
mbar jest offline  
Stary 28.10.2004, 20:31   #3
tytusdezoo
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 18.11.2003
tytusdezoo zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Pytanie po co chcesz tak wolno nagrywać??
Stary 29.10.2004, 11:07   #4
richi
Bywalec

Data rejestracji: 25.02.2004
richi zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
@tytusdezoo
Widocznie lubi - mamy wolny kraj wolnych ludzi wolno palących
Stary 29.10.2004, 11:18   #5
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
@bennyone

chlopie zrozum jak predkosc masz certyfikowana na 4x to minimalna predkosc jest 4x

przy mniejszej moze wypalic ci sie gorzej, bo nie wierze w to ze lepiej wiem z wlasnych doswiadczen, moga byc problemy z odczytem
Stary 29.10.2004, 17:32   #6
bennyone
Niedzielny Palacz

Data rejestracji: 16.10.2001
bennyone zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez icemac
@bennyone

chlopie zrozum jak predkosc masz certyfikowana na 4x to minimalna predkosc jest 4x

przy mniejszej moze wypalic ci sie gorzej, bo nie wierze w to ze lepiej wiem z wlasnych doswiadczen, moga byc problemy z odczytem
No i lajt - dla ludzi ktorzy pytaja czemu tak wolno - bo mi sie dysk nie wyrabia-koniec kropka- a defraga na 31GB skompresowanej partycji nie zapuszcze.wariat czy nie - wasze zdanie odnosnie czemu tak wolno mnie nie interesuje-ja was na NetBSD namawial nie bede jako alternatywny system bo mi sie podoba to wam tez musi

@mbar @icemac dzieki - a jak sie sprawa ma z esperami -R na litku ?
bennyone jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: