![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#9 | ||
Moderator
![]() Data rejestracji: 21.02.2014
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() plus: Cytat:
![]() Dodatkowo, przeczytałem sobie całość, wywnioskowałem napęd bez fajerwerków, ale w zestawieniu z obecnie dostępnymi na rynku CD/DVD niemalże (a przynajmniej tak to ma być) idealny. Chciałem się zabawić, byśmy raz wspólnie zaprojektowali "Palnik marzeń", do którego 5290S daleko, ale już odkładam na niego pieniążki ![]() Ciekaw jestem komponentów zastosowanych tj. OPU, CHIP, motory + obudowa (system prowadzenia, odprowadzenia ciepła i kurzu, oraz redukcji wibracji/drgań czy hałasu). Nie wymaga nikt, by stał się Plextorem, ale niech będzie 3x tak drogi jak iHAS F, ale lepszy. ![]() |
||
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
[Mini Test] Optiarc 5280S-CB-ROBOT | chuckchimney | Napędy optyczne DVD | 24 | 04.05.2015 15:52 |
Firmware do nagrywarki OPTIARC DVD RW AD 7580s | trzcinapt | Flashowanie/Firmware/Podkręcanie napędów optycznych | 13 | 15.02.2011 19:51 |
Optiarc AD-7590A z Labelflash czy bez? | adijach | Napędy optyczne DVD | 4 | 31.08.2009 21:59 |
Ad Muncher | yahol | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 14 | 15.06.2008 10:46 |