![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.03.2007
![]() |
witam
moj problem wyglada nastepujaco nagrywarka zaczyna nagrywac plyte i w momencie 'lead in' komputer sie zawiesza -tzn. plyta sie kreci, dioda miga w nagrywarce ale nie mozna wylaczyc zadnego programu, wysunac plyty -- musze robic reset problem nie dotyczy jedynie plyt dvd-rw -te plytki mozna normalnie nagrywac pocz***261;tkowo myslalem ze winna jest tu predkosc ale proba nagrania dvd-r TDK przy 4x rowniez sie nie udala.... dodatkowo czasem mam 'blad komunikacji' ale jesli niewystapi (bo np. odepne drugi dysk z tej tasmy) to wtedy nagrywanie sie zatrzymuje na lead in wiec i tak lipa... testowane z roznymi wersjami nero oraz na dvd roznych firm, ostatnio zaktualizowalem firmware nagrywarki ale to niepomoglo, system po reinstalacji, aspi zainstalowane, DMA wlaczone, naped na MASTER na drugim kanale, ta***347;ma 40***380;y***322;owa nagrywarka to LG h42n system windows xp Ostatnio zmieniany przez superman2 : 25.09.2007 o godz. 01:57 |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#3 |
|
Nowy na forum
![]() |
wczesniej by***322;a 80zylowa ale to tez nic nie pomoglo
mi juz kompletnie brakuje pomyslow na dalsze szukanie przyczyny dlatego spytalem na forum.... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.08.2005
![]() |
Jeśli jest zepsuta to możesz mi ją oddać :p chętnie przyjmę
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nic z tego VIZZARD i tak weźmie za pół ceny
![]() @superman2 a jaki masz zasilacz? LG lubi dobre zasilacze
|
|
|
#6 |
|
Nowy na forum
![]() |
zasilacz jaki to niewiem.... ale wiem ze ta nagrywarka doskonale dziala w innym komputerze - a pomiedzy tymi komputerami zamienialem kilka razy 2 te same zasilacze bo tez myslalem ze to moze dlatego...
|
|
|
|
![]() |
|
|