![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.05.2010
![]() |
Samsung sh-w162c + DVD LG Ht502sh-d0 - problem z odczytywaniem przegranych płyt
Witam,
mam problem z odczytywaniem filmów przegranych w/w nagrywarką. Filmy są na płytkach DVD, format jest zgodny z LGkiem. Filmy nie są zabezpieczone. Pożyczyłem je od znajomego, odpalane z jego płyty śmigają, z przegranej nie. Najczęściej stacjonarne DVD w ogóle nie widzi płyty, czasem jednak odtworzy, a wtedy film to kilka sekund pokazu slajdów i koniec. Dodam, że filmy na przegranych płytach można oglądać bez żadnych problemów na komputerze. Oryginalne - źródło dla przegranych - zarówno na komputerze jak i na stacjonarnym DVD. W czym może być problem? P.S. Płyty przegrywane na innych komputerach śmigają bez problemu. Niestety nie wiem czy przegrane u mnie ruszyłyby na innych stacjonarnych DVD - nie miałem okazji nigdzie tego sprawdzić, co zamierzam zrobić jutro. Bardzo proszę o pomoc, wszelkie uwagi będą pomocne! Z góry dziękuję! Pozdrawiam, MikeX. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Kopiowanie DVD - ciekawy problem | Coppermine | Napędy optyczne DVD | 8 | 09.03.2009 19:32 |
Nagrywarka LG DVD GSA-H55N i problem pod Windowsem | przyczajony | Napędy optyczne DVD | 10 | 14.09.2008 22:33 |
BENQ DVD DD DW1640 problem z nagrywaniem płyt DVD DL !! | Indianin23 | Napędy optyczne DVD | 5 | 17.12.2007 20:44 |
[Pomocy] DVD LG problem | Goomy | Napędy optyczne DVD | 8 | 10.12.2003 18:57 |