![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 17.06.2003
![]() |
panasonic s35
Witam
Mam problem tego typu, włożyłem nagrany film na płytce DVD+RW i napęd lekko zamielił płytą, zastukał i płytki nie odczytał. Teraz kiedy chcę odtworzyć płytki które wcześniej działały to one się tną. Pytanie moje brzmi czy można uszkodzić odtwarzacz płytkami których w spacyfikacji nie powinien odtwarzać. Może ktoś ma ten model dvd i może się podzielić doświadczeniami w sprawie odtwarzania nagranych płyt. tymczasem pozdrawiam tomek |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 05.06.2003
![]() |
wiekszosc (sprawdzilem jakies 10 sztuk w jednym udalo mi sie odpalic) odtwarzaczy panasonica dvds35 i dvds75 nie czyta wcale dvd+r i dvd+rw
natomiast doskonale radzi sobie z dvd-r , dvd-rw i dvd-ram taka juz uroda panasonica i tych modeli w specyfikacji odtwarzacza nie ma ani slowa na temat odczytu "+" producent twierdzi ze wkladajac do dvd inne niz wymienione w specyfikacji formaty plyt mozna uszkodzic naped jak tego nie wiem podobne informacje znajduja sie takze np. w instrukcjach do kilku modeli Pioneera i LG , wiecej w ten temat sie nie zaglebialem mam inne pytanie czy ktos walczyl juz z napisami do divx odtwarzanymi na dvd737 philipsa ? jesli tak to moze wie jak zachowac w nich polskie znaki ? Ostatnio zmieniany przez z3m4n : 19.11.2003 o godz. 08:18 |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.10.2002
![]() |
witam
niezgaddzam sie z przedmowca , otoz posiadam osobiscie ten odtwarzacz i czyta on bezblednie dvd+rw oraz dvd+r , nie ma takze klopotow z dvd-r/rw pozdro hamster |
![]() |
![]() |
#4 |
walidator
Data rejestracji: 23.06.2002
![]() |
Mam panasonica s35 od 2 miesiecy, plytki dvd+r oraz dvd+rw czyta rewelacyjnie,
to zabawy z filmami mam plytki dvd+rw esperanzy, wsio smiga, nie zacina, pale na pionku 106d. |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.11.2004
![]() |
mam problem na wyświetlaczu mojego DVD panasonic S35 wyświetlił sie napis F897 i nie chce odtworzyć mi żadnej płytki czy ktoś wie jak to naprawić?
|
![]() |
![]() |
|
|