Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 21.01.2005, 21:39   #1
pagus
Nowy na forum

Data rejestracji: 16.11.2004
pagus w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
obrazy czasem dzialaja,czasem nie...

mam taki problem ktory jest dziwny ale irytuje.Pierwszy raz zdarzylo sie tak kiedy pobralem backup HL2'a w postaci 5 obrazow plyt, a terza w przypadku obrazu DVD Bitwy o srudziemi przyniesionej na dysku. Otoz jak instaluje z tych obrazoww miejscu w ktorym sa pierwotnie znaczy albo z folderu pobierania plikow ( HL2) lub drugi dysk (LoTR) wszystko w porzadku. problem sie zaczyna kiedy te obrazy chce przeniesc na inny dysk badz partycje.wtedy podczas instalacji zaczyna ostro sypac bledami odczytu i dalsze proby instalacji sa juz zbedne. Wiec mam pytanie jak da sie to obejsc bo to gdzie to zalega srednio mi odpowiada, zreszta to samo sie dzieje jak te obrazy zrzuce na DVD+/-R, tez bledy odczytu, mowie tu o obrazac 5 plyt na jedno dvd i instalacje z wirtuali, bo obrazu dvd jeszce nie wypalalem jako normalnej plytki.z gory dzieki wszystkim.
pagus jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: