![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.10.2003
![]() |
Która jest najlepsza ? Bo che kupić....
LiteOn SOHW-812S czy LiteOn LDW-811S czy LiteOn LDW-851S
![]() Tylko nie piszcie żeby kupić 401S i czarować ją na 811S albo jeszcze jakieś cuda (chociaż wiem że to działa - ale miałem 401S@411S i nie byłem zadowolony). Czy może wstrzymać sie (yyyyyyyhhhh ![]() ![]() Mam kasiorę w łapie i nerwy bo nie wiem co wybrać lub czekać !!! ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 12.05.2002
![]() |
jak chcesz nagrywac teraz na dvd to 812 [rzekomo ma nagrywac DL i to bedzie OFICJALNY bios a nie hack] a jak nie to poczekaj ze 2 miechy i sytuacja bedzie jasna. ja osobiscie mam 451s@851s i plytki w porownaniu to wynikow kolegow z cdfreaks.com lepiej mi z 8x nagrywa niz 812 czy 851...
#3 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 30.01.2004
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.04.2004
![]() |
A ja polecam Ci 812. Palnik pierwsza klasa. Nie mam go długo, ale już się nim pobawiłem trochę
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 30.01.2004
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Caliente
Data rejestracji: 30.09.2002
![]() ![]() ![]() |
takie same odpowiedzi dostaniesz jak zapytasz ?
ktora kobiete wybrac ,na zone !!!---milion odpowiedzi i zadna prawdziwa.
#7 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.10.2003
![]() |
to zapytam trochę inaczej - na ile prawdziwe są informacje o tym że 812S będzie mógł nagrywać DL'ry i to żekomo poprzez zwykłe przeflashowanie OFICJALNYM biosem ze strony liteon'a ?
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Watpie zeby bylo to oficjalne, ale bardzo prawdopobodne ze bedzie taka akcja nieoficjalnie, choc nawet to nie jest 100% pewne.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
Mysle, ze czekac nie ma sensu, chyba ze ktos chce kupic zeby tylko miec. No bo jak za miesiac czy dwa beda juz te DL, to pewno powyzej 700 zeta. No i co? Teraz tez sa 8x a wiekszosc i tak nagrywa na plytkach 4x bo osemki drozsze i chyba jednak mniej pewne. Czesc z nas nagrywa tez na 2x a ma palniki 4x. Za 2 miesiace w sprzedazy beda nagrywary DL, (moze 12x moze 16), ale plytki DL i tak przyjda jakis czas po nich no i oczywiscie beda tak drogie, ze jeszcze sporo czasu minie zanim spowszechnieja.
Jezeli chcesz nagrywac juz to kupuj 812, jezeli chcesz po prostu kiedys miec palnik DVD to czekaj, ale dobry moment to chyba kazdy moment, od czasu jak nagrywarki 4x spadly ponizej 500 zeta /sztuke. |
![]() |
![]() |
|
|