![]() |
DVD Decrypter to historia staro***380;ytna, tak jak ten temat z 2005 roku.
ImgBurn nazywa si***281; dalsze i aktualizowane wcielenie DVD Decryptera... I radz***281; przeczyta***263; regulamin forum, bo w***261;tpi***281; czy kto***347; odpowie na ten drugi post... |
Ja mam LG
Z waszego poradnika dvd decrypter dowiedzialem sie malo poniewaz tam jest juz gotowy iso. a ja mam img i co?? Jak postepuje wedlug poradnika po opcji read dostaje komunikat ze nie taki format pliku. Jesli mam iso to potrafie ale jak jest ten img to juz nie wiem pozdro |
A JA polecam BenQ wypaliłem juz ponad 100 gierek i smigaja bez zająknięcia. Ps najlepiej pal na verbatimach. pozdro
|
Ze StarForce na zasadzie kopii 1:1 nieporadzi sobie NIC.
Co do konsol i stacjonarek polecam najnowsze modele NEC i Pioneer - poziomy jakosci niemalze porownywalne z tloczonymi. Oczywiscie z plytami nagranymi w inynch palnikach konsola tez nie powinna miec problemow (moze oprocz LiteOn'a - nie, nei jestem zlosliwy ;-D), aczkolwiek chcac by laser Twojej PS2 dlugo pozyl - wybeirz jeden z tych dwoch palnikow i stosuj markowe nosniki :-). |
Piecyk do wypalanie gier PS2
Witam
Możecie doradzić mi nagrywarke DVD głównie do wypalania gier na PS2 i filmów DVD. Może jeszcze coś co sobie poradzi z Starforce ? :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:54. |