![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.05.2003
![]() |
![]()
czy ktos moze spotkal sie z taka sytuacja:
nowy dvd pioneer 121 (16/40) + nero 6.0.0.15 plytki CD, ktrych uzywam do testow sa ok, testujac je na cdrw dochodze do konca natomiast testujac je w dvd mam nastepujace bledy: w czasie testowania predkosci, miejwiecej na 40 minucie mam blad z komentarzem "no additional sense information" a w czasie testowania zuzucia procesora "logical unit communication crc error" czy jakos tak testujac naped z uzyciem plyty DVD mam to samo;( dodam, ze mam niebyt fajna konfiguracje: plyta ecs'a via k7vza + windows xp... mialem juz problemy w czasie instalacji gierek z cd-roma LG-niebieski ekran albo bledy danych (plyty byly oczywicie ok) myslem, ze po przejsciu na udma66 to sie wreszcie skonczy:/ |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
KONKWISTADOR
Data rejestracji: 26.03.2002
![]() |
masz DVD i CDRW na jednej taśmie ? jeżeli tak to sprawdź jak by DVD działało jako "samotny" Master..
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.05.2003
![]() |
![]()
zaiste, miałeś Waść rację
![]() po odlaczeniu nagrywarki testy przebiegaja pomyslnie wiesz moze czym byly spowodowane bledy? plyty moglem bezproblemowo odczytywac (tworzyc ich obrazy) w dvd, ale w czasie testu kicha? czy podpiecie nagrywarki spowrotem bedzie mialo wplyw na wydajnosc albo wystepowanie bledow transferu? bo wlasciwie nie mam jak zlozyc do kupy napedow:/ dysk udma100 musi byc sam... a z zaistanialej sytuacji wynika, ze dvd udma66 i nagrywarka pio4 razem byc nie moga:/// i badz tu madry:/ jeszcze raz dzieki za poswiecony czas!
#4 |
Zaprenumerowany
Data rejestracji: 16.09.2003
![]() |
Musisz kupić większą obudowę na komputer i znaleźć więcej miejsca na przewody...
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
KONKWISTADOR
Data rejestracji: 26.03.2002
![]() |
Cytat:
![]() a wracając do tematu: takie testy mają często za zadanie wymęczyć na maxa sprzęt i pokazać jego możliwości i nie zawsze ma to wiele wspólnego z tzw. normalnym użytkowaniem... dlatego możesz z napędu korzystać ale testu już nie przechodzi ![]()
![]() |
|
|