![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#11 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.06.2005
![]() |
Cytat:
Pioneer czyta obie sesje, ale nie czyta trzeciej (i pewnie czwartej, bo o ile pamietam razem byly 4 katalogi na LG czytane). Demek - sprobuj prosze w swej mądrości podpowiedzieć mi, czego to jest wina, skoro Pioneer 109XLB1 nowiutki niektorych sesji nie czyta, a LG czyta. Czy jesli przyniose z pracy tamtego LG, podlacze na ten sam kontroler, w dokladnie to samo miejsce, co teraz jest Pionek (czyli zamiast pionka), to LG przeczyta czy nie? W domu mam Windows XP SP1 (ktos pytal). Mam tez jeszcze jedno podejrzenie. Na plytkach CD byla taka mozliwosc, by "ponownie otworzyc plyte" czy jakos tak, po tym jak zostala juz zamknieta. Czy moze tutaj cos takiego zostalo zastosowane? Moze po drugiej sesji plyte "zamknieto", a pozniej ponownie otwarto? Uuuuu - wlasnie uzylem Nero CD-DVD Speed i widze ze jest napisane ze to bylo Recorded with Sony DW-D18A. To by bylo dziwne, bo kolega, ktory to nagrywal mial Liteona a nie Sony... Chyba... No chyba, ze to taka sama nagrywarka? I pisze ze disc status: "Open"! Czy to moze miec znaczenie? Moze jak zamkne to zacznie wszystko czytac? Ale moze powinienem zamknac plyte na tym LG, ktore czyta wszystko? Wg Nero InfoTool plyta nagrana zostala w listopadzie 2004 w Nero.... |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Pioneer DVR 216D | pszczoly | Flashowanie/Firmware/Podkręcanie napędów optycznych | 0 | 19.05.2010 22:25 |
WinOnCD5 i Pioneer DVR K-106 | rejestrator | Napędy optyczne DVD | 0 | 10.03.2008 17:40 |
Problem z wypalaniem CD na Pioneer DVDR-112D | noe | Napędy optyczne CD | 4 | 02.06.2007 17:38 |
jakie plyty 16x dla pioneer dvr 108? | styrki | Nośniki optyczne | 6 | 22.08.2005 16:18 |
Pioneer DVR 108 vs. DVR A-08 ??? | bubson | Napędy optyczne DVD | 7 | 28.09.2004 21:07 |