![]() |
Cena jest nienegocjowalna :nie:
A podstawki to produkuję sobie sam... :taktak: :czar: |
Ilość załączników: 2
|
|
Ilość załączników: 1
Verbatim +R DL 2.4x palona 4x
http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...1&d=1204144446 IMO piękny wypał.....:spoko: |
Jak na DL to jest pi***281;kny :spoko:
|
Cytat:
|
Cytat:
:) |
Cytat:
:czar: |
Jitter masakra :D
A na tym Verbatimie maxymalny PIF co***347; wysoki... chyba jednak troche za szybko ;) |
Verbatim +Rx16 palony 8x Pioneer 215 1.18 strategia MCC 004@YUDEN000 T03
Załącznik 46267 Załącznik 46268 :) |
Witam, jestem nowy nie tylko na tym forum ale i w kwestii nagrywarek. Rozglądałem się troche po tej stronie jak i po stronach sklepów internetowych i mam zamiar kupić tą nagrywarkę. Czy jest coś co muszę o niej wiedzieć? Np jakie płyty kupować jakich programów do wypalania używać. Odrazu mówię że nie chodzi mi o jakieś "profesionalne" wypalanie. Nagrywarka ma nagrać od czasu do czasu jakieś dvd lub cd i tyle.
Z góry dzięki za odpowiedź |
Cytat:
|
Cytat:
Pioneer zaleca Intela ale to nie oznacza, ***380;e inne s***261; gorsze. P***322;ytki Verbatim, pr***281;dko***347;***263; wypalania 8x. Wypalamy wy***322;***261;cznie profesjonalnie.... :spoko: :) |
PIONEER DVR-115D ATAPI +/- x 20
Posiadam ten model od tygodnia,ale od wczoraj mam problem,kazda płyte czysta co włoze do napedu ,naped tak sie rozpedza ze płyta mi w srodku wibruje,trzaska,rwie.Nagrywarka zaraz sie stopuje,przemysla i znów ja rozpedza i znów to samo.
To samo tyczy płyt juz nagranych jak daje w nero predkosc odczytu to to samo. Wszystko nagrywa dobrze jezeli dostanie płyte dvdrw która niegrzeszy predkoscia., i odczytuje bezproblemowo wszystkie płyty. Co jest grane? |
A co ma do tego taki tytuł tematu? :hmm:
I czemu nie podpinasz tego problemu pod któryś z istniejących tematów? :pytanie: Poza tym tak jak zwykle: Czy to dotyczy wszystkich płyt? Są CDR i DVDR Czy też może wkładasz tam jeden rodzaj ostatnio kupionych, np. jakiegoś dziadostwa? Widzę, że lubisz bawić się w zgadywanki... :blee: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:54. |