![]() |
Cytat:
Po prostu się zmuś, żeby to zaznaczyć.. :taktak: :czar: |
Jak juz to fragmentacja jest duza :)
|
Dzi***281;ki za sprostowanie, powinno by***263; tak jak napisa***322;e***347; :)
|
vizzard jak to mam zmusic? zaznaczylem RPC1 i nie moge znaznaczyc enable bitsetting, po zapisaniu i ponownym loadzie firmware nadal sie nie da...
p.s vizzard piszesz strasznie nie rzeczowo... i odpowiecie mi na drugie moje pytanie - robiac reflash z 215L na 215L robie to tak samo jak z 215 na 215L? |
Cytat:
Cytat:
Najwyżej jak będzie nie - to ci coś tam wyskoczy :taktak: :czar: |
ok dzieki za pomoc mozesz mi odpowiedziec na to pytanie lub dac takie firmware od s15j bo nie da sie zanznaczyc incarse speed read, rpc1 i enable bitsetting jednoczesnie ;/
vizzard jak to mam zmusic? zaznaczylem RPC1 i nie moge znaznaczyc enable bitsetting, po zapisaniu i ponownym loadzie firmware nadal sie nie da... |
Cytat:
:idea: |
ale czemu tak jest? grry :/ m***243;g***322; by***347; to sprawdzi***263; u siebie? by***322; bym bardzo wdzi***281;czny
a i to rpc1 co to jest tak w***322;a***347;ciwie ***380;e region dvd si***281; resetuje po restracie kompa? |
Czy kto***347; testowa***322;, albo mo***380;e chocia***380; wie czy nap***281;d ten b***281;dzie dzia***322; pod***322;***261;czony do komputera za pomoc***261; takiego urz***261;dzenia ?
http://allegro.pl/item348771277_11_a...vd_na_usb.html |
powinien ale nie musi bo u mnie byly cyrki na via6421a pomagala dopiero zmiana portow i wielokrotny restart kompa
|
Dzięki za odpowiedź.
Ale u Ciebie były kłopoty na takim właśnie urządzeniu? Mam jeszcze jedno pytanie, załóżmy, że będzie działało to, czy takie połączenie ma wpływ na parametry zapisu, np jakość ? |
Pioneer DVR-215 & podłączenie przez USB
Nie uzyskałem odp. na nurtujące mnie pytanie, więc zakładam nowy temat.
Czy ktoś testował, albo może chociaż wie czy napęd ten będzie działał podłączony do komputera za pomocą takiego urządzenia ? : http://allegro.pl/item348771277_11_a...vd_na_usb.html I czy takie połączenie może w negatywny sposób wpływać na parametry zapisu, np jakość. |
Dzia***322;a***263; powinno :taktak:. Negatywny wp***322;yw zapewne b***281;dzie... pytanie tylko, czy du***380;y, czy pomijalny. Ale to dopiero wyjdzie w "praniu".
|
a wiec zapytalem na forum mediacodespeededit o to ze nie moge zaznaczyc 2 opcji, nie stety nie jestem w temacie i nie wiem jak mam interpretowac to co do mnie napisali po angielsku, najlepiej jak by mi ktos to przetlumaczyl co zna sie na nagrywarkach i umie anglika
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Prawdziwy ewenement :O Umi pisać po angielski jazyk, a nie umi czytać :hmm: Całkiem strange :> :czar: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:04. |