![]() |
no to ja tez se kupi***322;em 216D :), a w***322;asciwie nam***243;wi***322; mnie na ni***261; Melag :spoko:
|
potrzebne mi pliki ;)
mod 216D@S16J_1.06 |
Cytat:
:czar: |
heh swiezak jestem, czytalem poradnik "Aktualizacja firmware" nie podano w nim zadnej nazwy programu ani nic a link http://www.firmware-flash.com nie dziala, moze ktos by poprawil/napisal jakis nowy poradnik? Od kilku dni jestem jak narazie jestem szczesliwym posiadaczem 216D w wersji 1.06 i chcialbym zaktualizowac oprogramowanie do 1.09 uzywam windowsa xp i wyeliminuje to tylko ciagle palenie diody ale zawsze cos. Mam wiec prosbe czy moze ktos tu zamiescic opis z potrzebnym programem do aktualizacji i opis. plz :)
|
Cytat:
Czy to naprawdę tak trudno jest sklecić dwa zdania po polsku, tak żeby to było zrozumiałe dla wszystkich??? |
@PinkiXXX
o żarzącej diodzie pisałem już... jak zrobić crosflash tez przygotowałem specjalna paczkę tak ze w czym problem wszystko jest w tym temacie całe 6 stron i wystarczy moje posty poczytać |
pack z 6 strony nie dziala, pozatym chce tylko zwykly oficjalny bios.
dobra juz mam sory za zamieszanie, dziala. |
Cytat:
Niestety link na rapida nie dziala :( Można jeszcze gdzieś zassać tą paczkę ? pozdrawiam Yeti |
Jako że same pomocne "dłonie" w około pomogłem sobie sam.
Podaje link do paczki z plikami, dodatkowo znajduje się tam najnowszy firmware dla 216L pozdrawiam Yeti http://rapidshare.com/files/17281760...R-216.rar.html |
Cytat:
Ostatnio jakaś moda nastała na tworzenie paczek... :hmm: Chyba święta idą... :D A wszystko można znaleźć w necie, trzeba tylko mieć chęci... :] |
??? Ssać-czy nie ssać??? oto jest pytanie ??? też jestem szczęśliwym posiadaczem pionka 216(to już tydzień) to może ta paczka na święta jak znalazł ??? i u mnie też jarzy się dioda ??? ki diabeł :haha:
|
Co za różnica...
Mogę tylko stwierdzić, że Pioneer 116/216 to straszny chłam czy to z paczką czy bez :ysz: Powiedzmy sobie szczerze - po udanych modelach 111, 112 i najlepszym 115/215 Dobra passa Pioneera skończyła się.. Niedługo zrobi się jakiś mini-teścik, ale jak zaczniecie testować płytki wypalone na tej serii Przekonacie się sami.. Naprawdę wielkie rozczarowanie... :nieee: :help: |
;) To wszystko dla oszołomów ;) do tej pory miałem Lg i też jakoś żyłem,nigdy nie wypalałem w celu jakiś tam testów, i teraz też nie będę.
Zawsze chciałem mieć dwie nagrywarki-to mam :) chociaż kopiować w ''locie'' nie wiem czy się opłaca.Mam ją już tydzień i tylko zrobiłem 2 obrazy płyty. |
Ilość załączników: 3
tym razem podzieliłem i wrzuciłem na serv. więc nie powinno za szybko wyparowac
@Viz... nie takie x16 straszne jak mówią mam ze 2 miechy i jestem zadowolony wiem ze to już nie to samo co 12 ale on poszła już na polanę wiecznych łowów wiec nie bardzo jest wybór obecnie |
Cytat:
btw. mi najbardziej podpasiła 111tka....naprawdę solidnie zrobiony napęd z podwójnym amortyzowaniem karteki lasera....takiego czegoś nie widziałem w innych napędach....nie wiem jak w 115tce bo jej jeszcze nie nierozbierałem. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:12. |