![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.01.2006
![]() |
![]()
Witam
Posiadam nagrywarkę LG GSA-H55N. Nagrywarka cieszy się w sieci bardzo dobrą opinią. Chciałbym spytać czy coś Wam wiadomo na temat problemów tej nagrywarki z płytami mini-DVD-RW 1,4GB? Mój problem polega na tym, że: - kopiowanie filmu nagranego kamerą z miniDVD-RW na zwykłe DVD-R kończy się sukcesem, ale potem są problemy z odtwarzaniem filmu (niektóre sceny odtwarzają się dobrze, przy niektórych obraz się rwie, niektórych w ogóle nie da się otworzyć) - w trakcie kasowania miniDVD-RW proces się "urywa" (kończy bez żadnej informacji o zakończeniu) i płyta nie nadaje się do użytku, jest niesformatowana Pytam bo ciężko mi uwierzyć, że drugi raz trafił mi się wadliwy egzemplarz tej - podobno bardzo dobrej -nagrywarki. (Poprzedni model miał ten sam problem + kilka innych i w ramach gwarancji wymieniono na zupełnie nowy). Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam, Przemek |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
***379;eby potwierdzi***263;, ewentualnie wykluczy***263; win***281; tego LGka, po***380;ycz od kogo***347; nap***281;d innej marki, podepnij w miejsce swojego i sprawd***378;.
![]() Opisywane przez ciebie problemy z odtworzeniem filmu wygl***261;daj***261; mi bardziej na kiepsk***261; jako***347;***263; no***347;nik***243;w DVD-R u***380;ytych do zapisu, ewentualnie niew***322;a***347;ciw***261; pr***281;dko***347;***263; wypalania. ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
Hej. Dzieki za odpowiedz.
Nie uzywam kiepskiej jakosci plyt. Zwykle uzywam TDK, a ostatnio wypalalem na Sony. Jezeli chodzi o predkosc to jade zawsze na maksymalnej - czyzby tutaj tkwil problem? Z drugiej strony w starym komputerze tez mialem nagrywarke LG (inny model, oczywiscie starszy) z ktora nie mialem najmniejszych problemow przy kopiowaniu mini-DVD na maksymalnych predkosciach. Do tego te problemy z kasowaniem... :/ Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
U***380;ywasz kiepskiej jako***347;ci p***322;yt.
![]() TDK sko***324;czy***322; si***281; na kasetach magnetofonowych. ![]() Sony te***380; takie sobie, chocia***380; ju***380; lepiej. ![]() Verbatim, made in India. ![]() I pr***281;dko***347;***263; x8, max 12.
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
Ok poprobuje z nizsza predkoscia i na Verbatimach, oraz sprobuje porownac z inna nagrywarka. Dzieki.
Mimo wszystko, mysle ze dobrze dzialajaca nagrywarka (taka jak chociazby te, ktore mialem wczesniej) powinna nadawac sie do uzytku z TDK, Sony a nawet z Hawkiem i Media-tech :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
niemożność wykonania testu jakości płyty DVD w cd-dvd speed na LG GSA H20L | Cieniek | Nośniki optyczne | 4 | 01.09.2006 18:27 |
LG GSA 4163Bnie wypala DVD | goral1am | Napędy optyczne DVD | 0 | 08.11.2005 14:28 |
Nowy bios A115 do nagrywarki DVD LG 4120B | adaxmax | Napędy optyczne DVD | 28 | 15.03.2005 08:28 |
DVD LG GSA 4040B - czy to dobry wybór ? | Yogiii | Napędy optyczne DVD | 2 | 14.02.2004 23:29 |
Problemy z Pover DVD i LG DVD playerem | Mad Max PL | Napędy optyczne DVD | 1 | 21.04.2002 13:31 |