Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 31.07.2004, 13:12   #1
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Leoni
Tak duzo jest postow dotyczacych Liteon-a poniewaz jest tak duzo problemow z nimi. Pioneer = malo problemow czyli malo postow ..
Moze niech posiadacze Pionkow opisza swoje wrazenia z pracy tych nagrywarek..Ja moja 107D mam od czerwca..nagralem juz ponad 80 plyt (same Mediastory po 3zl)...teraz kupilem w promocji w Geant 90 sztuk po 1.99 za sztuke bo Beverly Hills ma te letnia promocje na filmy za darmo...moj Pioneer teraz nagrywa jak szalony...rezultat: WSZYSTKIE PLYTY NAGRANE PERFEKCYJNIE..ANI JEDNA NIE ZOSTALA ZNISZCZONA...kazda stacjonarka to lyka od razu...Pozdro dla wszystkich posiadaczy Pionkow..
Uwaga walą obrońcy

Właściwie - trzeźwo myślący

Najlepszy jest ten kawałek

Który zakrawa na wałek:

Cytat:
Napisany przez Leoni
WSZYSTKIE PLYTY NAGRANE PERFEKCYJNIE
Niezły LOL

A może powiesz mi - na jakiej podstawie tak sądzisz?

Bo chyba nie na podstawie tego, że płyta się nie skopała i że chodzi w każdym odtwarzaczu

Bo teraz tak:

Jeżeli mam BTC i i powiem ANI JEDNA PŁYTA NIE ZOSTALA ZNISZCZONA...kazda stacjonarka to lyka od razu - to znaczy, że płyta nagrała się perfekcyjnie? No to mam za***isty sprzęt

Jeżeli mam BenQ i i powiem ANI JEDNA PŁYTA NIE ZOSTALA ZNISZCZONA...kazda stacjonarka to lyka od razu - to znaczy, że płyta nagrała się perfekcyjnie? No to mam za***isty sprzęt

Jeżeli mam Liteona i i powiem ANI JEDNA PŁYTA NIE ZOSTALA ZNISZCZONA...kazda stacjonarka to lyka od razu - to znaczy, że płyta nagrała się perfekcyjnie? No to mam za***isty sprzęt

No tak!

Czyli tak samo za***isty jak Pioneer

Wierzę, że to dobry sprzęt ale niech ktoś mnie przekona - tylko nie takimi argumentami
VIZZARD jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 31.07.2004, 15:25   #2
Leoni
Bywalec

Data rejestracji: 06.07.2004
Leoni w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Co do jakosci nagrania tych plyt to wiem ze sa dobrze nagrane chociazby dlatego, ze tych nagranych sobie robie dalsze kopie....i nie mam z nimi problemow
Leoni jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 31.07.2004, 15:48   #3
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Leoni
Co do jakosci nagrania tych plyt to wiem ze sa dobrze nagrane chociazby dlatego, ze tych nagranych sobie robie dalsze kopie....i nie mam z nimi problemow
To zupełnie tak jak na moim Litku 812@
Stary 31.07.2004, 17:36   #4
jumpman
Bywalec

Data rejestracji: 29.07.2004
jumpman w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Mam pytanie: czy istnieje mozliwosc wypalania DL tym Pionkiem? Ktos cos wie na ten temat? Dzieki. Pozdrawiam

Ostatnio zmieniany przez jumpman : 31.07.2004 o godz. 17:38
jumpman jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 31.07.2004, 17:45   #5
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Cytat:
Napisany przez jumpman
Mam pytanie: czy istnieje mozliwosc wypalania DL tym Pionkiem? Ktos cos wie na ten temat? Dzieki. Pozdrawiam
Ile razy można powtarzać:

Na chwilę obecną nie ma takiej możliwości

Chyba, że ktoś zaadaptuje bios z DVR-108
Stary 31.07.2004, 17:46   #6
jumpman
Bywalec

Data rejestracji: 29.07.2004
jumpman w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez VIZZARD
Ile razy można powtarzać:

Na chwilę obecną nie ma takiej możliwości

Chyba, że ktoś zaadaptuje bios z DVR-108
Ok, nie wiem jak ja to szukalem ale nie znalazlem, sorry!!
Stary 31.07.2004, 19:01   #7
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Cytat:
Napisany przez jumpman
Ok, nie wiem jak ja to szukalem ale nie znalazlem, sorry!!
Ależ proszę!

I nie ma za co przepraszać!

W końcu musimy sobie pomagać, nie?
Stary 04.08.2004, 23:57   #8
makaron
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 05.07.2003
makaron zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez VIZZARD
Uwaga walą obrońcy

Właściwie - trzeźwo myślący

Najlepszy jest ten kawałek

Który zakrawa na wałek:

Niezły LOL

A może powiesz mi - na jakiej podstawie tak sądzisz?

Bo chyba nie na podstawie tego, że płyta się nie skopała i że chodzi w każdym odtwarzaczu

Bo teraz tak:

Jeżeli mam BTC i i powiem ANI JEDNA PŁYTA NIE ZOSTALA ZNISZCZONA...kazda stacjonarka to lyka od razu - to znaczy, że płyta nagrała się perfekcyjnie? No to mam za***isty sprzęt

Jeżeli mam BenQ i i powiem ANI JEDNA PŁYTA NIE ZOSTALA ZNISZCZONA...kazda stacjonarka to lyka od razu - to znaczy, że płyta nagrała się perfekcyjnie? No to mam za***isty sprzęt

Jeżeli mam Liteona i i powiem ANI JEDNA PŁYTA NIE ZOSTALA ZNISZCZONA...kazda stacjonarka to lyka od razu - to znaczy, że płyta nagrała się perfekcyjnie? No to mam za***isty sprzęt

No tak!

Czyli tak samo za***isty jak Pioneer

Wierzę, że to dobry sprzęt ale niech ktoś mnie przekona - tylko nie takimi argumentami
OD kiedy jestem na forum zauważyłem że jeżli ktoś powie coś dosłownie (tzn np perfekcyjnie wypala ) to zawsze znajdzie sie jakiś kolo co złapie go za słówko a potem jest draka.I tak wiemy co autor miał na mysli więc dajmy sobie na luz wreszcie z takimi tekstami bo tylko zaśmiecają forum
Lenovo A6U i resztę gratów których nie mogę już zliczyć.
makaron jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.08.2004, 01:18   #9
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Cytat:
Napisany przez makaron
OD kiedy jestem na forum zauważyłem że jeżli ktoś powie coś dosłownie (tzn np perfekcyjnie wypala ) to zawsze znajdzie sie jakiś kolo co złapie go za słówko a potem jest draka.I tak wiemy co autor miał na mysli więc dajmy sobie na luz wreszcie z takimi tekstami bo tylko zaśmiecają forum
Tzn. jeżeli powiem, że jesteś imbecylem, to nie będziesz mnie łapał za słówko, prawda?

I tak wszyscy wiedzą, że autor miał na myśli: "inteligentny inaczej", no nie?

Koluniu!

Jeśli już coś mówisz - to mów to z sensem
Bo niechcący mogę pomylić cię z kredensem
*******ić trzy po trzy jest nie sztuka
I co na myśli miał autor szukać
Co twa odpowiedź tu wniosła?
Ty mnie tu nie ucz rzemiosła
Gadaj zdrów bla bla i to i owo
Sztuką jest odpowiednie dać rzeczy słowo
Stary 07.08.2004, 21:09   #10
makaron
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 05.07.2003
makaron zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
ziomuś moze zejdziesz z tonuJak widzisz jedziesz we mnie błotem a to nie jest łapanie za słówka.Chyba niejażymy troche , kontekstu zdania.
Lenovo A6U i resztę gratów których nie mogę już zliczyć.
makaron jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.08.2004, 11:05   #11
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Cytat:
Napisany przez makaron
ziomuś moze zejdziesz z tonuJak widzisz jedziesz we mnie błotem a to nie jest łapanie za słówka.Chyba niejażymy troche , kontekstu zdania.
OK! Przesadziłem! Sorry!

Nie do końca jednak możesz poczuć się urażony, gdyż jak sam przeczytacz raz jeszcze fragment mojego posta

To zauważysz, że nie nazwałem cię tak, a tylko dałem tryb przypuszczający: "Tzn. jeżeli powiem ...."

Nie było moim zamiarem mieszanie cię z błotem

Chodziło mi tylko o to, żeby wyeliminować takie bzdurne uwagi, które właśnie mogłyby być potraktowane za nabijanie postów

Jeżeli chodzi o nabijanie postów - to mnie to akurat nie przeszkadza czy ktoś ma 1000 postów czy 10 - zwracam uwagę na jego wypowiedzi

A dodatkowo uwagi takie, żeby nie łapać za słówka są nie na miejscu z tego powodu

iż wielu nowych forumowiczów pyta się co chwilę CO KUPIĆ i takimi uwagami może się sugerować - zgadza się? Perfekcyjny - więc kupuję

Dlatego w tym przypadku starałem się ukazać, że bez stosownych argumentów - słowo: "PERFEKCYJNIE" może być równie dobrze zastosowane do jakiejkolwiek nagrywarki

Ponadto uważam, że należy pisać - nawet prosto - ale dokładnie to co się chce przekazać, ażeby później nie domyślać się co autor miał na myśli

Możesz się ze mną zgodzić lub nie, ale wydaje mi się, żę raczej dogłębnie uzasadniłem swoje stanowisko w tej sprawie

A jeżeli cię uraziłem - to raz jeszcze na forum cię przepraszam - bo nie to było moim celem
Odpowiedz na post

Tagi
dvr-108db, pioneer

Twoje uprawnienia: