![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.05.2010
![]() |
![]()
Ponieważ jest to mój pierwszy post-witam serdecznie wszystkich użytkowników
Zaznaczam,że przekopałem forum i niestety nie znalazłem odpowiedzi na mój problem,przeto piszę tego posta. Ad rem: Nagrywarka do tej pory zachowywała się w porządku.Ale: -po włożeniu płyty DVD-DL (czystej) napęd miele ją, miętosi, i.....Nic.Zachowuje się tak,jakby płyty nie było w napędzie.Płytki są marki Platinium.Nagrałem ich do tej pory kilkanaście i było w porządku. -włożenie nośnika z tłoczni (z zakupioną w sklepie grą np) to samo-nie odczytuje płyty. -nagrywanie płytek DVD + R / -R , CD itp -bez problemu.Z tym,że po nagraniu nie jest ich stanie odczytać. Co zostało zrobione: -nadpisany został firmware (nowszego niż aktualnie używany nie znalazłem) -sprawdzone prawidłowe podpięcie kabelków w kompie. Co jeszcze mógłbym ewentualnie w tej sprawie zrobić? Zanieść do serwisu? Kupić nową ? ![]() Będę bardzo wdzięczny za wszelką pomoc ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Umarł Kazaa Lite, niech żyje DietKazaa ? | DreamCrusher | Off topic | 2 | 10.12.2003 20:25 |
KaZaA 2.02 Lite ::Cracked:: | +++LeWaP+++ | Off topic | 6 | 11.02.2003 01:03 |
Potrzebuję dyskietkę sys. DOS 6.22 EN | +++LeWaP+++ | Off topic | 11 | 06.12.2002 13:55 |