Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 19.05.2005, 11:41   #1
czarny84
Nowy na forum

Data rejestracji: 16.11.2004
czarny84 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Question Platinum DVD-RW problem!!

Witam!
mam problem z płytką platinum dvd-rw. nie mogę nic na niej nagrać,ani nawet jej sformatować. używam nero 6.6. przy nagrywaniu wyskakuje po prostu przerywa na samym początku i wyskakuje burn process failed i "invalid block address". próbowałem także w cloneDVD2 nagrać jakiś film i niestety lipa. moja nagrywarka: LITEON SOHW-1633S. dodam że wcześniej nie miałem i nadal nie mam problemów z żadnymi innymi płytami(fakt że nagrywam praktycznie zawsze na Verbatimkach i TDK-ach, ale zdarzają się i o wiele gorszej jakości i zawsze się bez problemów nagrywa).a dałem znajomemu tą płytkę żeby sprawdził u siebie i chodzi mu bez problemu. normalnie nagrywa i formatuje.
czarny84 jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 19.05.2005, 13:57   #2
MetalSlug
Mistrzunio!

Data rejestracji: 17.05.2005
MetalSlug zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cool Platinum już tak mają.

Płyty są tak kiczowate że często nie działają na jednym egzemplarzu danego modelu nagrywarki a na drugim wszystko spoko. Ja i "My Woman" mamy identyczne LG ale pewna seria Platinum CD-R działa tylko u mnie (oraz u wszystkich innych) a dziewczyna, co nagrywa to error...

PS: Jestem nowy - pozdrawiam wszystkich!
MetalSlug jest offline  
Stary 19.05.2005, 14:20   #3
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
@MetalSlug

witam!

Platinum tylko plusy. są bardzo dobre. co do minusów też trafiłem marną partię.

@czarny84 - czy ta płytka jest jakaś pamiątkowa, może od dziewczyny czy co?

wywalić do smietnika i zapomnieć.
ed hunter jest offline  
Stary 19.05.2005, 19:11   #4
gsa
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 12.05.2002
gsa zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
kupilem DVDRW platiunm - plusa. Po miesiacu od spodu takie KROOOOOPY duze powychodzily. nagrac sie da ale odczytac juz nie. a zadnej ryski nie miala ;(
Stary 19.05.2005, 19:57   #5
czarny84
Nowy na forum

Data rejestracji: 16.11.2004
czarny84 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter
@MetalSlug

witam!

Platinum tylko plusy. są bardzo dobre. co do minusów też trafiłem marną partię.

@czarny84 - czy ta płytka jest jakaś pamiątkowa, może od dziewczyny czy co?

wywalić do smietnika i zapomnieć.
nie no nie jest żadną pamiątką, tylko po prostu byłem ciekaw o co w ogóle chodzi. bo kumpel tez miał kiedyś problemy z nagrywaniem, nie wiem jakie dokładnie i co się dokładnie działo,ale zainstalował jakiś patch do nagrywarki i zaczęło wszystko w porządku nagrywać.
ThAnKs 4 All za odpowiedzi
czarny84 jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: