![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.11.2004
![]() |
![]()
Witam!
mam problem z płytką platinum dvd-rw. nie mogę nic na niej nagrać,ani nawet jej sformatować. używam nero 6.6. przy nagrywaniu wyskakuje po prostu przerywa na samym początku i wyskakuje burn process failed i "invalid block address". próbowałem także w cloneDVD2 nagrać jakiś film i niestety lipa. moja nagrywarka: LITEON SOHW-1633S. dodam że wcześniej nie miałem i nadal nie mam problemów z żadnymi innymi płytami(fakt że nagrywam praktycznie zawsze na Verbatimkach i TDK-ach, ale zdarzają się i o wiele gorszej jakości i zawsze się bez problemów nagrywa).a dałem znajomemu tą płytkę żeby sprawdził u siebie i chodzi mu bez problemu. normalnie nagrywa i formatuje. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Mistrzunio!
Data rejestracji: 17.05.2005
![]() |
![]()
Płyty są tak kiczowate że często nie działają na jednym egzemplarzu danego modelu nagrywarki a na drugim wszystko spoko. Ja i "My Woman" mamy identyczne LG ale pewna seria Platinum CD-R działa tylko u mnie (oraz u wszystkich innych) a dziewczyna, co nagrywa to error...
PS: Jestem nowy - pozdrawiam wszystkich! ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@MetalSlug
witam! Platinum tylko plusy. są bardzo dobre. co do minusów też trafiłem marną partię. @czarny84 - czy ta płytka jest jakaś pamiątkowa, może od dziewczyny czy co? ![]() wywalić do smietnika i zapomnieć. |
![]() |
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 12.05.2002
![]() |
kupilem DVDRW platiunm - plusa. Po miesiacu od spodu takie KROOOOOPY duze powychodzily. nagrac sie da ale odczytac juz nie. a zadnej ryski nie miala ;(
#5 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.11.2004
![]() |
Cytat:
ThAnKs 4 All za odpowiedzi ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|