![]() |
A może wesela i pogrzeby kręci :aparat:
I nagrywarka się kręci :fala: To znaczy już teraz nie... || |
eee tam, co to kogo interesuje, co kolega kolegi wypala:) moze studniowki?jesli dobre dvd to pod 2500 zl podejdzie;)
|
Cytat:
:pirat: || |
8 miesiecy i 1500 plyt, to wychodzi dziennie ok 6 plyt. Kto tyle nagrywa ? I kogo stac na to ? Ok 1500 zl na plyty:] lol
To takie proste obliczenie demaskuje sprawe. |
widze ze mieszka kolega w nysie, dobrze ze to daleko ode mnie:)
|
Co racja to racja podaj namiary sklepu to im się zrobi antyreklamę :)
Naciągacze piep.... |
Podał byś adres i nazwe tego sklepu to mu sie zrobi reklame na paru wiekszych forach komputerowych i sportowych. Ja sam z checia bym kupił u nich np. dysk żeby się dowiedzieć po 2 latach że dysk zlicza obroty tależy lub że procesor zlicza ile razy włączyłem Firefoxa lub Opere a płyta główna ile razy włączyłem kompa. Pozatym jakby mi ktos powiedział że nagrałem 1500 płyt to poleciałbym do domu przeliczył płytki i jakby mi wyszło że wypaliłem 1497 to poszedłbym do gości że mi sprzedali używany sprzęt. A co.
|
Każdy napęd wcześniej czy później ma prawo się zepsuć. Czy to będzie Plextor czy LG, są partie lepsze i gorsze. Jedno co mnie dziwi to podejście tego serwisu do zagadnienia. Jak można w ten sposób tłumaczyć awarię napędu.???
|
Cytat:
coś mi się wydaje, że w tym serwisie po prostu postanowili zarobić na Twoim koledze.. jestem niemal pewny, że nagrywarka nie liczy płyt.. :haha: kolega niech nie kupuje nowej nagrywarki, tylko niech weźmie gwarancję, pokaże tym ludziom :czytaj: i niech rząda naprawy, najpierw kulturalnie, a potem (( :bicz: || |
Cytat:
LG :sciana: zgodze sie z icemac :D Tylko ze w ciągu zycia sie chyba przejedzie :taktak: |
Cytat:
|
a ja bez, bo chwale lg:) wiem ze plextro to inna klasa, zwlaszcza cenowa, ale jesli chodzi o jakosc wypalania to duzo sie juz nie rozni. a co do serwisantow plexa to w rylo im:) czy plextor nie ma door2door?
|
Cytat:
|| |
wybor dobry, tylko jak on ma gwarancje to po jasna cholere dal tak latwo za wygrana?!
|
to niech zrezygnuje z plexa na rzecz LG- super wybor :spoko:
zycze kolenych GENIALNYCH wyborow w zyciu :taktak: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:58. |