![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.01.2005
![]() |
Niema ikon folderów a płyta startuję
Witam mam problem ponieważ na 2 płytkach dvd hawk nie ma ikon po tym jak płytka startuje w napędzie który ją nagrywał (liteon 1213s).Na stacionarnym dvd ta płytka działa ale zależy mi ją skopiować a przy próbie kopiowania jest od razu błąd.
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.01.2005
![]() |
Być może masz po prostu zrysowaną plytkę lub nagrala sie z blędem. Trzeba było przy nagrywaniu sprawdzic poprawność zapisanych danych.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.01.2005
![]() |
Tak ale płytka nie jest zrysana chodzi na stacionarnym dvd tylko na kompie nie mogę jej odczytać i teraz moje pytanie czy jest jakiś program który bezwzględnie kopiuje płyty.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.01.2005
![]() |
A jakim programem kopiujesz? spróbuj alcoholem. Czasami zdarza sie ze jak sie cos nagrywa to w pewnym miejscu na plycie nagra sie z blędem. Taka plytka moze spokojnie chodzic ale przy próbie kopiowania gdy dojdzie do miejsca gdzie jest nosnik uszkodzony wyskakuje bląd. Mozna to zauwazyc szczegolnie gdy nagrywa sie filmy. Z czytnika odtworzysz natomiast nie skopiujesz takiego filmu. Mozesz uzyc alkoholu on nieraz ale nie zawsze potrafi skopiować płytkę z blędem. Tak samo clone CD.
|
![]() |
![]() |
|
|