![]() |
jak narazie to wstrzymali dostawy 716 bo spitolili cos plextools pokazuje niezle gory i doliny :D
:D a tak poza tym slawekj kupil sobie neca wiec niewiem czy jeszcze pleksa dokupi do liteona oraz nec'a 3500 :D wydaje mi sie ze jest troche przesadzona opinia o plextorach podobnie jak o nec'ach :D |
Cytat:
To jestem w stanie przyjąć :taktak: I wydaje się mieć to sens Faktycznie narazie nie ma co dalej gdybać :nie: Trzeba poczekać aż przyjdą Plextory I módlmy się, żeby umiały nagrywać [śmiech] Bo w przeciwnym przypadku Cały nasz misterny plan weźmie w łeb :taktak: |
Cytat:
Otoz szykuje sie ze nowy klub plexa bedzie mial 3 czlonkow - mnie, slawka i turboniego + kazdego kto bedzie dysponowal sprzetem i bedzie chcial wziasc udzial w eksperymencie. Wydaje mi sie ze sklad nie jest stronniczy... Zreszta stwierdzimy to wszyscy na podstawie faktow ktore bedzie nam probowal przekazac plextools. Powiedza nam one: - czy kprobe jest rzeczywiscie do dupy a plextools nie - czy moze plextoolsy a kprobe jest super [smiech] - czy moze oba programy daja podobne wyniki (oba sa do dupy lub oba sa dobre). Spodziewam sie ze programy dadza rozne wyniki i wydaje mi sie ze diagonoza plextoolsa bedzie bardziej wiarygodna, no ale narazie to tylko gdybania, jak bedzie - zobaczymy. |
Cytat:
To zawsze chodzi o pieniądze ... :D BTW Ale co zobaczymy? Kto "my" zobaczymy? Skąd będziemy wiedzieć, że to co zobaczymy - jest tym czym jest, a nie żadnym oszustwem? Kto wybierze gremium, które stwierdzi powyższy fakt? Kim będą ci ludzie i skąd wiadomo, że będą oni kompetentni do wypowiadania się w tej materii? "Jak rozpoznać ludzi których już nie znamy Jak pozbierać myśli z tych nieposkładanych Jak odnaleźć nagle radość i nadzieję Odpowiedzi szukaj, czasu jest tak wiele " |
Najpierw zwracasz uwage zeby nie wracac do tej dyskusji, a potem podejmujesz ja na nowo - zdecyduj sie o co ci chodzi.
Wiarygodnosc -> tzn wyniki przekladaja sie na stan rzeczywisty. Niestety kprobe nie ma tego warunku spelnionego (co zostalo udowodnione i zachecam do przejrzenia odpowiadajacych temu tematow). Plextools - zobaczymy wkrotce ... |
Cytat:
Wiarygodność jest już wkalkulowana w cenę I nie jest kwestią osądu czy wniosków Ale ma być przyjmowana jako pewnik ^_^ |
Cytat:
|
Cytat:
Nikt nie podważał wiarygodności tegoż :nie: I w tym miejscu rozpoczyna się cały przekręt Bo jeżeli Liteon osiąga zbyt dobre wyniki nagrywania - to jest to fake A jeżeli Plextor zacznie osiągać podobne i lepsze wyniki na swoim sofcie - to będzie to jakość :spoko: :rotfl: |
Cytat:
moze to wina po prostu kiepskich nosnikow .. no ale to troszke naciagana teoria. pewnie sprawdzialas kilka rodzajow plytek :) |
jako ze sa to gry na konsole predkosc jest x2, nie wywala zadnych bledow, po prostu po zapisaniu lead-in nie nagrywa juz dalej(tylko na plytach DVD, bo na CD wszystko ladnie chodzi),nagrywarka zachowuje sie tak jakby chciala odczytac plyte a nie ja zapisac....
|
@justysia no koledzy dobrze doradzaja ale powiem tak ze magiczne slowo Plextor nie zawsze przedstawia soba bezawaryjnosc ale ktos ma na forum plexa moze ci doradzi cos :D
|
Cytat:
|
Cytat:
I tak przecież - nie moje to zdanie Że wszystkie testy To jedno wielkie gówno :mruga: BTW Jeżeli PlexTools jest dla prawdziwych mężczyzn To co ma powiedzieć justysia :idea: :> |
Cytat:
bo ja to wole przesluchiwac :) wracajac do tematu tego plextora, moze partia/seria plytek jest zwalona - nie takie cuda sie juz zdarzaly. moze autor posta da nam wiecej informacji :) |
Cytat:
Chociaż .... :idea: Z polskich też się coś nagrywa ... :> |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:31. |