![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 07.12.2003
![]() |
Problem z BeSliced
Wyciągnełem z filmu audio, które jest tak naprawdę (domyślnie oczywiście wav)w ac3 i według instrukcji chcę zmienić rozszezenie to otwieram BeSliced i naciskam Fix File, to otwiera mi się jedynie puste okienko pliku BeSliced.txt i nic się więcej nie dzieję. Moze wiecie co moze być tego powodem i jak to rozwiązać?
Mam jeszcze jeden problem. Gdy nie mogłem odpalic program BeSliced, to wżuciłem owy plik (audio.wav) odrazu po wyciągnięciu z filmu do programu AC3Machine i przekonwertowałem do 5.1. Gdy teraz ładuję owy plik do DVDMaestro, to gdy sprawdzam jak wszystko chodzi, dźwięk jest jakgdyby zakodowany, taki piszczący i trzeszczacy(troche jak zakodowany canal +), ale słychać co mówią. Moze najpierw trzeba przekonwertować programem BeSliced. Nie wiem co już robic, więc prosze was o pomoc za co z góry dziekuję. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Naprawdę nikt nie miał takiego problemu?
|
![]() |
![]() |
#3 |
KONKWISTADOR
Data rejestracji: 26.03.2002
![]() |
miało to parę osób - na początek ściągnij paczkę audio z mojej strony i użyj programów tam zawartych. swoje skasuj bo pewnie masz jakiś błąd w ich konfiguracji albo brakuje ci jakiegoś pliku
#4 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Zrobiłem tak jak polecałeś, nawet przeskanowałem programem antywirusowym, ale to niestety nic nie pomogło. Ciagle gdy wrzucam do programu BeSliced plik audio, to wyskakuje jedynie, że nie może odnaleźć pliku BeSliced.txt, ale przeciez jest i czy chcę go utworzyć. Daję tak, ale to nic nie daje bo mam jedynie pusty plik BeSliced.txt.
Dzięki za zainteresowanie i czekam na dalsze podpowiedzi. |
![]() |
![]() |
#5 |
KONKWISTADOR
![]() |
korzystasz z paczki audio z mojej strony ?
#6 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Tak z twoją wersją BeSliced jest to samo co z moją, którą wywaliłem. Sprawdziłem z plikiem, z którym kiedyś(przed formatem, ale zmieniłem twardziela i zrobiłem formata) poradził sobie program BeSliced i też teraz sobie nie może poradzić.
|
![]() |
![]() |
#7 |
KONKWISTADOR
![]() |
BeSliced to tylko nakładka na BeeSweet - czy korzystasz z całej zawartości paczki ? bo twoje problemy wynikają z braku jakiegoś pliku...
#8 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Tak kożystam z całej paczki od ciebie. Ale zastanawia mnie dlaczego trzeba zmienić rozszeżenie właśnie programem BeSliced, a nie np. odrazu programem BeSweet lub AC3Machine przekonwertować do 5.1 (mi wychodzi plik ac3 ale z trzaskami)? Może jest jakaś alternatywa co do programu BeSliced? Myślę podobnie jak ty, że BeSliced nie może odnaleźć jakoś programu BeSweet, ale dlaczego to nie wiem. Czy można jakoś ułożyć komende jak dla programu BeSplit i potem dac rozszeżenie .Bat?
|
![]() |
![]() |
#9 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Okazało sie, że wina była po stronie systemu ale nie wiem dlaczego, przecież system był nowy. No ale nic, cieszę się że już po sprawię.
Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
|
|