![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#11 | |
OGame Master
Data rejestracji: 19.04.2003
![]() |
Cytat:
Masz racje, ale... No wlasnie... nie wiem czy dobrze widze ale cena jest za Benq 1625 a on jest modelem nowym, obslugujacym LS, przez co (jako nowosc) jest napedem drogim ![]() O Plextor'ze tego powiedziec nie mozna - odlezal juz swoje na rynku przez co jego cena ustabilizowala sie. Druga kwestia to rozmawiamy tutaj raczej o sytuacji w Polsce a nie US czy UK (czy gdzie Ty tam jestes ![]() A tutaj kwestia ceny wyglada mniej wiecej tak: Plextor DVD+/-RW PX-716A bulk white - 443,- BenQ DVD+/-RW DW1620 bulk - 215,- Roznica chyba znaczaca ![]() A jak ktos chce LS to: HP DVD+/-RW DVD-640i LightScribe BOX black - 319,- i sprawdzac tylko czy aby jest na Benq ![]() Uwazam ze Plextor jest minimalnie lepszym napedem, ale ta przewaga nie jest warta swojej ceny ![]() W Benq drazni mnie stosunkowo male wsparcie - bardzo rzadko ukazuja sie nowe fw, ze o QSuit'ie nie wspomne :\ U Plextora wyglada to ciekawiej ![]() Z drugiej strony jednak, gdybym mial czekac 1-1,5 godziny na test jednej plytki, to ja podziekuje za takie testy ![]() Jakby nie bylo oba napedy uwazam za bardzo udane i na bardzo wyrownanym poziomie ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|