![]() |
Cytat:
Poza tym Benq jest DUZO GLOSNIEJSZY od Plexa. W szczegolnosci bardzo glosno nagrywa plyty. I to nie sa jakies tam literki i cyferki przeczytane gdzies tam, tylko rzeczywistosc. W gotowosci do odczytu Plex jest rzeczywiscie troche wolniejszy, ale na pewno nie az tak (14 sekund roznicy to jakis zart). Takze teoria jedno, praktyka drugie. Cytat:
|
Cytat:
|
@slawek ja nagrywalem bez autostrategy na biosie 1.03 i lepiej palil niz z wlaczona ta opcja wiec :>
a na tym biosie 1.04 pali bardzo dobrze - testow nie chce juz mi sie zamieszczac ale chyba zrobie bo troche przesadzasz |
Cytat:
Jak działa OPC i WOPC to widać dokładnie na wykresach. A różnica 14 sek. To fakt a nie żart. :taktak: http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...8&postcount=41 :) |
@Turboni take it easy, we wtorek będę miał trzy palniki LG GSA 4040B, BENQ 6120 i Plextora 716. I wtedy zobaczymy co i zacz?
|
Cytat:
Spoko! Sam jestem ciekaw Jak się płytki x61 będą wypalać :D :mruga: |
Ilość załączników: 1
Cytat:
@slawek a tak dla ciebie taki screen :D BenQ jakos nie ma zamiaru tego narazie wprowadzic nawet w tym nowym palniku 1625 :> Fakt wprowadzilo w nim palenie etykiet laserem ale ile taki laser wytrzyma :> Załącznik 17564 |
Cytat:
|
Czekaj! Przepraszam
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Widze ze zaczynasz tracic grunt pod nogami skoro zaczales prowadzic tutaj taka dyskusje :) Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Słowo się rzekło! :> |
Ilość załączników: 3
no dobra taki maly test :D
plyta Platinium DVD-R x8 palona x8 (ten sam podklad co Memorex DVD-R x8) - platynka sie troche slabiej pali niz memorex ale cena jej to okolo 1.45 a memorexa to 2.00 Test PIE/POE/POF Załącznik 17567 to samo tylko z pokazanym POE Załącznik 17568 i na koniec PIF Załącznik 17569 |
a z nowym firmware 1.05 to sie dopiero bedzie dzialo ! ale to tylko plextor
|
i to lada dzien bo przeciez ma byc na poczatku marca :D
|
A potem kwiecień
I Prima Aprilis ... :mruga: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:45. |