Powrót   Forum CDRinfo.pl > >

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 21.12.2004, 23:11   #16
legion
XII
 
Avatar użytkownika legion
 
Data rejestracji: 01.06.2004
Lokalizacja: WroceK
Posty: 4,991
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez Turboni
esperanza dvd+rw x4 po mocnych przezyciach palona jakies 40x juz

dzieki @slawek

zaraz ja palne na max czyli x4
no to jak pisze ze na wysokich obrotach palic to dawaj ale widac ze is good media tylko max na nosniku to chyba 4x no niezly high speed
legion jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 21.12.2004, 23:36   #17
androx
Bywalec
 
Data rejestracji: 03.12.2004
Posty: 44
androx w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez legion
no to jak pisze ze na wysokich obrotach palic to dawaj ale widac ze is good media tylko max na nosniku to chyba 4x no niezly high speed
Kupiłeś BOXa czy OEM
czy możesz powiedzieć ile dałeś za tą zabawke
androx jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.12.2004, 23:38   #18
Turboni
Wyjechać Ci z bani ?
 
Avatar użytkownika Turboni
 
Data rejestracji: 26.02.2004
Lokalizacja: Warszawa - obecnie Pruszków
Posty: 4,124
Turboni niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
box mam

ona kosztuje w hurtowni 602 zeta ale nic mnie nie kosztowala oddalem w zamian za nia litka 832 swojego i dostalem to
__________________
Choćby było z gówna nic mu w życiu nie dorówna.
Telekomunikacja - nie burdel.
Nie każdy klient musi być zadowolony.


Żale kierować TU lub TU
50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy
Juz nie szukam pracy
Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1
Turboni jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.12.2004, 23:41   #19
legion
XII
 
Avatar użytkownika legion
 
Data rejestracji: 01.06.2004
Lokalizacja: WroceK
Posty: 4,991
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez androx
Kupiłeś BOXa czy OEM
czy możesz powiedzieć ile dałeś za tą zabawke
to nie ja kupilem lecz @turboni
legion jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.12.2004, 23:52   #20
Turboni
Wyjechać Ci z bani ?
 
Avatar użytkownika Turboni
 
Data rejestracji: 26.02.2004
Lokalizacja: Warszawa - obecnie Pruszków
Posty: 4,124
Turboni niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
no to ta espa dvd+rw po nagraniu (palona x4 czyli max)

Plextor PX-716A\SA-bez-tytulu.png
__________________
Choćby było z gówna nic mu w życiu nie dorówna.
Telekomunikacja - nie burdel.
Nie każdy klient musi być zadowolony.


Żale kierować TU lub TU
50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy
Juz nie szukam pracy
Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1

Ostatnio zmieniany przez czary2mary : 04.04.2015 o godz. 18:54
Turboni jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.12.2004, 23:56   #21
slawekj
Guru
 
Avatar użytkownika slawekj
 
Data rejestracji: 12.07.2004
Posty: 5,308
slawekj niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>slawekj niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Brakuje jeszcze błędów PIF.
Ale można.

http://www-user.tu-chemnitz.de/~noe/Plextor/

slawekj jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.12.2004, 00:05   #22
Turboni
Wyjechać Ci z bani ?
 
Avatar użytkownika Turboni
 
Data rejestracji: 26.02.2004
Lokalizacja: Warszawa - obecnie Pruszków
Posty: 4,124
Turboni niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez slawekj
Brakuje jeszcze błędów PIF.
Ale można.

http://www-user.tu-chemnitz.de/~noe/Plextor/

na zyczenie bedzie ale teraz poprawiam ta verbe dla ciebie
__________________
Choćby było z gówna nic mu w życiu nie dorówna.
Telekomunikacja - nie burdel.
Nie każdy klient musi być zadowolony.


Żale kierować TU lub TU
50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy
Juz nie szukam pracy
Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1
Turboni jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.12.2004, 00:56   #23
Turboni
Wyjechać Ci z bani ?
 
Avatar użytkownika Turboni
 
Data rejestracji: 26.02.2004
Lokalizacja: Warszawa - obecnie Pruszków
Posty: 4,124
Turboni niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
teraz EMTEC DVD-RW x2
test jakosci plytki ale wypale ja jutro i zrobie test
Dołączone obrazki
File Type: png bez tytułu.png (31.2 KB, 1239 oglądane)
__________________
Choćby było z gówna nic mu w życiu nie dorówna.
Telekomunikacja - nie burdel.
Nie każdy klient musi być zadowolony.


Żale kierować TU lub TU
50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy
Juz nie szukam pracy
Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1
Turboni jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.12.2004, 03:01   #24
Franek Dolas
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 08.03.2003
Lokalizacja: Kamienna Góra
Posty: 22
Franek Dolas w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
A ja jestem zdruzgotany możliwościami tego palniczka.Mam toto już trzy dni a przesiadłem się z TEAC DV-W50E więc jak z wozu konnego do Meśka.Pierwsze wrażenie to wysoka kulturka pracy-cisza.Szybkośc odczytu zdumiewa a najbardziej mnie zaskoczyła tym że nie mogę zmniejszyć prędkości do np.2X na Verbatim DVD-R 4X .Raz mnie też przestraszyła bo nagrywałem z zewnętrznego HDD USB i nie wydolił transfer-zawiesił się HDD w nagrywarce coś chrobotnęło i zaczęła wyć jak potępieniec jak chciałem otworzyć mało subtelnie drutem. Reset kompa i spox.Trzeba się oswoić z tą bestią. Aha dla zainteresowanych - 650PLN w LeClerc we Wrocku i nie ma chyba OEMów tylko BOXowe.
__________________
Jak czasem nachodzi mnie ochota żeby sobie troszkę popracować to sobie siadam w kącie i czekam aż mi przejdzie...
Franek Dolas jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.12.2004, 09:56   #25
woitas
αρχή
 
Avatar użytkownika woitas
 
Data rejestracji: 16.06.2001
Lokalizacja: Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Posty: 4,907
woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
czekamy teraz na testy płytek dvd+/- r
__________________
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
pozdrawiam

woitas jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.12.2004, 10:54   #26
Turboni
Wyjechać Ci z bani ?
 
Avatar użytkownika Turboni
 
Data rejestracji: 26.02.2004
Lokalizacja: Warszawa - obecnie Pruszków
Posty: 4,124
Turboni niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
ten EMTEC DVD-RW x2 co wyzej wypalony i sprawdzony

Plextor PX-716A\SA-bez-tytulu.png
__________________
Choćby było z gówna nic mu w życiu nie dorówna.
Telekomunikacja - nie burdel.
Nie każdy klient musi być zadowolony.


Żale kierować TU lub TU
50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy
Juz nie szukam pracy
Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1

Ostatnio zmieniany przez czary2mary : 04.04.2015 o godz. 19:01
Turboni jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.12.2004, 11:02   #27
sight
Wymiatacz
 
Avatar użytkownika sight
 
Data rejestracji: 01.11.2004
Posty: 569
sight zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
a upierałeś sie ze litek jast niezawodny.
__________________
sight jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.12.2004, 11:06   #28
Turboni
Wyjechać Ci z bani ?
 
Avatar użytkownika Turboni
 
Data rejestracji: 26.02.2004
Lokalizacja: Warszawa - obecnie Pruszków
Posty: 4,124
Turboni niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez sight
a upierałeś sie ze litek jast niezawodny.
o co ci biega

ja na litka nie powiem zlego slowa - moj caly czas chodzi idealnie i jak go oddawalem byl w 100% sprawny.
mam poprostu uklad w hurtowni i moge wymieniac sobie palniki.

tak ciezko to zrozumiec
__________________
Choćby było z gówna nic mu w życiu nie dorówna.
Telekomunikacja - nie burdel.
Nie każdy klient musi być zadowolony.


Żale kierować TU lub TU
50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy
Juz nie szukam pracy
Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1
Turboni jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.12.2004, 11:06   #29
slawekj
Guru
 
Avatar użytkownika slawekj
 
Data rejestracji: 12.07.2004
Posty: 5,308
slawekj niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>slawekj niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Pytanie o błędy TE/FE.
Czy jest możliwe w opcjach ustawienie określonej prędkości skanowania.
Z wykresu nie można się dowiedzieć przy jakiej prędkości było skanowanie.

slawekj jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.12.2004, 11:11   #30
Turboni
Wyjechać Ci z bani ?
 
Avatar użytkownika Turboni
 
Data rejestracji: 26.02.2004
Lokalizacja: Warszawa - obecnie Pruszków
Posty: 4,124
Turboni niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez slawekj
Pytanie o błędy TE/FE.
Czy jest możliwe w opcjach ustawienie określonej prędkości skanowania.
Z wykresu nie można się dowiedzieć przy jakiej prędkości było skanowanie.

powiem slawek ze jeszcze nie doszedlem do tego ale zobacze.
znalazlem opcje ustawienia predkosci i bede sprawdzal.
__________________
Choćby było z gówna nic mu w życiu nie dorówna.
Telekomunikacja - nie burdel.
Nie każdy klient musi być zadowolony.


Żale kierować TU lub TU
50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy
Juz nie szukam pracy
Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1
Turboni jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:46.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.