Powrót   Forum CDRinfo.pl > >

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 22.12.2004, 20:03   #46
Turboni
Wyjechać Ci z bani ?
 
Avatar użytkownika Turboni
 
Data rejestracji: 26.02.2004
Lokalizacja: Warszawa - obecnie Pruszków
Posty: 4,124
Turboni niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
TDK DVD+R 1-8x wypalona x4
Dołączone obrazki
File Type: png bez tytułu.png (64.9 KB, 788 oglądane)
__________________
Choćby było z gówna nic mu w życiu nie dorówna.
Telekomunikacja - nie burdel.
Nie każdy klient musi być zadowolony.


Żale kierować TU lub TU
50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy
Juz nie szukam pracy
Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1

Ostatnio zmieniany przez Turboni : 23.12.2004 o godz. 01:00
Turboni jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 22.12.2004, 20:07   #47
slawekj
Guru
 
Avatar użytkownika slawekj
 
Data rejestracji: 12.07.2004
Posty: 5,308
slawekj niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>slawekj niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
A spróbuj wypalić x8 bez funkcji AutoStrategy.

slawekj jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.12.2004, 20:08   #48
legion
XII
 
Avatar użytkownika legion
 
Data rejestracji: 01.06.2004
Lokalizacja: WroceK
Posty: 4,991
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez Turboni
TDK DVD+R 1-8x wypalona x4
w tym wypadku widac ze szybkosc ma znaczenie bo przy 4x o wiel lepiej niz przy 8x i 12x
legion jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.12.2004, 20:15   #49
Turboni
Wyjechać Ci z bani ?
 
Avatar użytkownika Turboni
 
Data rejestracji: 26.02.2004
Lokalizacja: Warszawa - obecnie Pruszków
Posty: 4,124
Turboni niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
i jeszcze test transferu z nero tej plytki
Dołączone obrazki
File Type: png bez tytułu.PNG (33.5 KB, 816 oglądane)
__________________
Choćby było z gówna nic mu w życiu nie dorówna.
Telekomunikacja - nie burdel.
Nie każdy klient musi być zadowolony.


Żale kierować TU lub TU
50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy
Juz nie szukam pracy
Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1
Turboni jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.12.2004, 20:16   #50
Turboni
Wyjechać Ci z bani ?
 
Avatar użytkownika Turboni
 
Data rejestracji: 26.02.2004
Lokalizacja: Warszawa - obecnie Pruszków
Posty: 4,124
Turboni niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez slawekj
A spróbuj wypalić x8 bez funkcji AutoStrategy.

narazie nie mam juz na czym chyba ze na plycie chodnikowej
ale moze jutro kupie troche wiecej plytek bo dzisiaj na biegu kupowalem
__________________
Choćby było z gówna nic mu w życiu nie dorówna.
Telekomunikacja - nie burdel.
Nie każdy klient musi być zadowolony.


Żale kierować TU lub TU
50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy
Juz nie szukam pracy
Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1
Turboni jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.12.2004, 20:22   #51
terpilowski
pietrek
 
Avatar użytkownika terpilowski
 
Data rejestracji: 12.07.2002
Posty: 212
terpilowski zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Dlaczego na powyzszym wykresie jest PIE avg 0.39 jak wzrokowo widac ze jest duzo wiecej ...
nie znam plex tools
ale te wartosci srednie sa jakby z "kosmosu"
wartosci maksymalne widac ze sa ok
szepnijcie pare slowek na ten temat
plextor to bardzo interesujacy naped
warto aby interpretowac wyniki jak nalezy.
__________________
Piotr Terpiłowski (wszystko jest trudne nim stanie się łatwe)
terpilowski jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.12.2004, 20:27   #52
Turboni
Wyjechać Ci z bani ?
 
Avatar użytkownika Turboni
 
Data rejestracji: 26.02.2004
Lokalizacja: Warszawa - obecnie Pruszków
Posty: 4,124
Turboni niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
sam jeszcze nie wiem zabardzo o co w nich biega
zrobie teraz test plytki nagranej na litku w plextoolsie i zobacze co i jak

szkoda ze plex gryzie sie z nero jakosc dysku i dvdinfopro
zadzwonilem dzisiaj do Alstora zeby powiedzieli w jakim programie moge zrobic test na bledy PIF i jutro bede mial odpowiedz bo musza zadzwonic do fabryki i sie dowiedziec
__________________
Choćby było z gówna nic mu w życiu nie dorówna.
Telekomunikacja - nie burdel.
Nie każdy klient musi być zadowolony.


Żale kierować TU lub TU
50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy
Juz nie szukam pracy
Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1
Turboni jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.12.2004, 20:30   #53
terpilowski
pietrek
 
Avatar użytkownika terpilowski
 
Data rejestracji: 12.07.2002
Posty: 212
terpilowski zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Turboni
sam jeszcze nie wiem zabardzo o co w nich biega
zrobie teraz test plytki nagranej na litku w plextoolsie i zobacze co i jak

szkoda ze plex gryzie sie z nero jakosc dysku i dvdinfopro
zadzwonilem dzisiaj do Alstora zeby powiedzieli w jakim programie moge zrobic test na bledy PIF i jutro bede mial odpowiedz bo musza zadzwonic do fabryki i sie dowiedziec
jakbys mial wolna chwilke / po ustaleniu juz co i jak
to daj obszernego posta na temat interpretacji wynikow
plextor jest ogolnie malo znany i ciezko cokolwiek znalezc (zwlaszcza w pl)
bede czekal cierpliwie - sledzac ten watek.
__________________
Piotr Terpiłowski (wszystko jest trudne nim stanie się łatwe)
terpilowski jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.12.2004, 20:34   #54
Turboni
Wyjechać Ci z bani ?
 
Avatar użytkownika Turboni
 
Data rejestracji: 26.02.2004
Lokalizacja: Warszawa - obecnie Pruszków
Posty: 4,124
Turboni niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
ok jutro bede mial informacje jakies to napisze wszystko
__________________
Choćby było z gówna nic mu w życiu nie dorówna.
Telekomunikacja - nie burdel.
Nie każdy klient musi być zadowolony.


Żale kierować TU lub TU
50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy
Juz nie szukam pracy
Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1
Turboni jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.12.2004, 20:39   #55
slawekj
Guru
 
Avatar użytkownika slawekj
 
Data rejestracji: 12.07.2004
Posty: 5,308
slawekj niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>slawekj niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Można zrobić test zapisu i odczytu.

Płytka Samsung +Rx4 palona x4 na BenQ 1620 plikiem testowym Plextools.






Ostatnio zmieniany przez slawekj : 29.06.2011 o godz. 19:58
slawekj jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.12.2004, 20:45   #56
Turboni
Wyjechać Ci z bani ?
 
Avatar użytkownika Turboni
 
Data rejestracji: 26.02.2004
Lokalizacja: Warszawa - obecnie Pruszków
Posty: 4,124
Turboni niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
zaraz bedzie porownanie plytki palonej na starym moim litku 832 (Esperanza DVD+R) sprawdzona w kprobe wykres jej jest TU a teraz zapuszcze test w plextool i zobacze jak wypadnie i wkleje go tu

no i wykres


Plextor PX-716A\SA-bez-tytulu.png
__________________
Choćby było z gówna nic mu w życiu nie dorówna.
Telekomunikacja - nie burdel.
Nie każdy klient musi być zadowolony.


Żale kierować TU lub TU
50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy
Juz nie szukam pracy
Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1

Ostatnio zmieniany przez czary2mary : 04.04.2015 o godz. 19:04
Turboni jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.12.2004, 21:32   #57
slawekj
Guru
 
Avatar użytkownika slawekj
 
Data rejestracji: 12.07.2004
Posty: 5,308
slawekj niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>slawekj niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
A jaka jest prędkość skanowania i ECC 8/8 ?

slawekj jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.12.2004, 21:54   #58
terpilowski
pietrek
 
Avatar użytkownika terpilowski
 
Data rejestracji: 12.07.2002
Posty: 212
terpilowski zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez slawekj
A jaka jest prędkość skanowania i ECC 8/8 ?

chyba plextools jest tutaj ustawiony na 8/8
powiekszylem obrazek ile sie dalo i wszedzie sa osemki - ale zgaduje tylko
poczekajmy az turboni rozpracuje soft dla prawdziwych mezczyzn
__________________
Piotr Terpiłowski (wszystko jest trudne nim stanie się łatwe)
terpilowski jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.12.2004, 22:03   #59
Turboni
Wyjechać Ci z bani ?
 
Avatar użytkownika Turboni
 
Data rejestracji: 26.02.2004
Lokalizacja: Warszawa - obecnie Pruszków
Posty: 4,124
Turboni niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez slawekj
A jaka jest prędkość skanowania i ECC 8/8 ?

predkosc skanowania jest standartowo w plextool ustawiona x2 i taka jest zalecana do skanowania przez nie

a ECC 8/8

__________________
Choćby było z gówna nic mu w życiu nie dorówna.
Telekomunikacja - nie burdel.
Nie każdy klient musi być zadowolony.


Żale kierować TU lub TU
50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy
Juz nie szukam pracy
Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1
Turboni jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 22.12.2004, 22:05   #60
slawekj
Guru
 
Avatar użytkownika slawekj
 
Data rejestracji: 12.07.2004
Posty: 5,308
slawekj niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>slawekj niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Turboni
predkosc skanowania jest standartowo w plextool ustawiona x2 i taka jest zalecana do skanowania przez nie

a ECC 8/8

A można x4 ?

slawekj jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:50.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.