![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
![]() |
Plextor PX-L890SA crossflash
Witam posiadam palnik Plextor PX-L890SA z układem Mediatek MT1839LN i jako że wyszło coś takiego jak XGD3 (zabezpieczenie przy X360). Potrzebna mi będzie nagrywarka z serii IHAS aby nagrywać kopie XGD3. I tu moje pytanie czy da się z niego zrobić litka z serii ihas?? Jak tak to prosiłbym o jakieś informacje.
Pozdrawiam ![]() Ostatnio zmieniany przez maras998 : 16.10.2011 o godz. 17:45 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Horror Fan
Data rejestracji: 27.06.2005
![]() ![]() ![]() ![]() |
podobno tak, ale to profanacja.
ja kupie litka ![]()
![]() |
#4 |
![]() |
Witam
Ja mam podobne pytanie, tyle że chciałbym kupić nagrywarkę zarówno do xboxa jak i LabelTag. Ciężko jest teraz dostać napęd iHAs624_B, ale gdzieś widziałem informację, że da się właśnie przerobić tego PLEXTOR'a, zachowując jego wszystkie funkcje ( to jest chyba to samo co iHAs624 ) ale pytanie czy nagrywarka ta będzie chodzić jako wersja iHAs624_B, która ma również labelTag. Szukałem informacji na ten temat ale nie znalazłem jednoznacznej konkretnej odpowiedzi czy warto. Może jest tak, że do samego tytułowego PLEXTOR'a da się dograć iXtreme burnery i inne potrzebne flashe zachowując jego wszystkie funkcje? Proszę Was o odpowiedź i naprowadzenie przy zakupie, którego chciałbym dokonać na początku tego tygodnia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Crossflash pioneer dvr-112d | Maciek26_1992 | Flashowanie/Firmware/Podkręcanie napędów optycznych | 39 | 23.02.2010 22:46 |