![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
![]() |
Cos dziwnego stało sie z nagrywarką
Moja nagrywarka to LG wszystko działało jak należy,wypiąłem ją bo poszedłem do kolegi mu system wgrać a on nie posiada dvd napędu i gdy podłączyłem u niego to sama tacka mi sie wysunęła,jak ją wsunąłem znów sie wysunęła.Jego napęd cd dobrze działa.Wracam do domu patrzę to samo a jak nie wymontowałem to działała.Co się stało? wgrałem nowego softa ale nic nie daje
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wyglada na to, że skonała.
Może przypadek, a może coś wywinęliście przy podłaczaniu u kolegi. Sprawdź gniazdo, czy jakieś piny nie są pogięte... A kolega ma jakiś napęd, który u niego działa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
tak ma napęd i dziala dobrze cd u niego
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
Panowie co zrobić?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
ale co dziwniejsze włozyłem płyte przytrzymałęm by sie nie wysuneło i płyte odczytało ale dla czego sie otwiera?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
Miałem taki sam przypadek z jedną nagrywarką w szkole w pracowni, którą się opiekuję. Niestety nic nie dało się z nią zrobić i pozostała nam jedynie wymiana na nową. Według mnie czujnik zamknięcia jest do wymiany, ale naprawa nagrywarki przy obecnych jej cenach jest nieopłacalna.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Power calibration error Da sie cos zrobić ? | lagu | Napędy optyczne DVD | 4 | 28.01.2009 14:23 |
Co zrobic z myszka?? Cos sie wali!! | ZbigNieff | Off topic | 10 | 20.02.2003 23:30 |
Coś mi się cd z nagrywarką gryzie | whot_shot | Napędy optyczne CD | 10 | 06.12.2002 10:23 |
Co się stało z Majonezem ... | Laser | Off topic | 7 | 07.07.2002 23:09 |