![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 10.09.2002
![]() |
NeroVision
Jak w temacie mam zielony obraz na podgladzie.
Instalacja bez zadnego numeru seryjnego. wczesniej byl wpisywany numerek. Pzdr... |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.02.2003
![]() |
a jak versja vision
i jaka neropalnik ? może konflikt versji |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Bywalec
Data rejestracji: 06.01.2004
![]() |
podłącze się
Cytat:
... i jeszcze jedno mam nero vision express, ale coś chce od nero mpeg2 svcd,czy mógłby mnie ktoś oświecić i to dobrze oświecić ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
![]() |
he he chce płatnego pluginu bo bez niego nic nie zrobisz
pogrzeb w sieci a zanajdziesz sorki że nie podaję linku ale mam smutne doświadczenia z podawnaiem pewnych rzeczy do publicznej wiadomości |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Bywalec
Data rejestracji: 10.09.2002
![]() |
spox
o jakim platnym pluginie mowisz ?? mozesz podac nazwe ?? ogolnie mam napewno go wrzuconego ale podaj nazwe to sie upewnie czy to ten. pzdr.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
NeroMPEG2VideoCodec albo
NeroMPEG2SVCDCodec albo NeroMpeg2DVDEncoder albo NeroMpeg2Plugin jakoś tak to by było wgranie któregokolwiek powinno pomóc w razie kłopotów instaler nero powie ze wersja za stare lub jakoś tam brej zabawy zdrow |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Bywalec
Data rejestracji: 06.01.2004
![]() |
a może mógłbyś podać linka ???
Cytat:
nie mogę znaleźć czy możesz pomóc mimo wszystko ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 14.01.2004
![]() |
O tak tak. Pluginy są płatne, zapomnieliście jeszcze o 5.1CH który jest niezbędny przy transkodowaniu do 4.7GB i kilku innych - łącznie rzekomo 16 plugin'ów. Niektórzy rozwiązują to w inny sposób aby je zdobyć, ja moge powiedzieć tylko tyle, że wszystkie znajdują się w pełnej wersji Nero Burning ROM 6.0.0.0. Pozostaje tylko kupno oryginału. Vitaminy nic tutaj nie dadzą bo pluginy są w postaci bibliotek *.dll. Zapoznaj się z cennikiem na http://www.nero.com/
Ja wytestowałem pakiet Nero Vision Express i szczerze mówiąc bardzo się zawiodłem. Jakość transkodowanego materiału pomimo przystosowanej do tego wtyczki (MPEG-2) nie zadawala mnie absolunie. Obraz bije wyraźnie po jakości. Do wyboru na maxa ma system 2 przebiegów (pierwszy z rozpoznaniem materiału video, drugi właściwe kodowanie). Co prawda uzyskuję się nim lepszą jakość niż DVDShrink i inne tego typu turbo programy transkodujące. Wadą jest nieobsługiwanie zabezpieczonych płyt, dlatego ten zielony ekran. Jedynym rozwiązaniem jest zgranie całej płyty DVD na HDD przy pomocy jednego z ripperów np. DVDDecrypter, Smart Ripper. Na pochwałę natomiast zasługuje system kompresji typu "pochodnego" Divx'a, a dokładniej *.mp4. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|