Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 23.12.2007, 02:59   #1
sirmike
Bywalec

Data rejestracji: 26.11.2004
sirmike zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Płyta z niezamkniętą sesją widziana jak z zamkniętą.

Witajcie,

Poszukałem troche na forum i mimo podobnych tematów zaden nie odnosil sie w 100% do mojej sytuacji.
Otóz mam płytkę Verbatim DVD-R na której nagrane mam ok 2Gb danych. Sesji oczywiście nie zamknąłem. Ale wsadzając płytkę do mojej nagrywareczki Pionek 115D, nagrywarka informuje mnie że nic dograc nie mogę - ostatnią sesję mam nieaktywną wiec nie mogę na nia kliknąc żeby dalej dogrywac.
Ale jak tę sama płytkę wsadzę do nagrywarki w laptopie to oczywiście multisesja jest możliwa. Co to może być?
Nagrywam juz płytki z siedem lat na róznych juz nagrywarkach i nośnikach i taka sytuacje mam po raz pierwszy.
Poradzcie coś bo nie wiem co robić gdyż nagrywareczke niedawno ze sklepu przyniosłem wiec nie wiem czy nie reklamowac?

P.S.
Jeszcze jedna ciekawa rzecz. Płytkę CD-RW Verbatim moja nagrywarka ze stacjonarnego (Pionek 115D) nie jest w stanie skasować i wywala komunikat ze płuyka nie jest wielokrotnego nagrywania Oczywiście na lapku płytke jak najbardziej mozna było skasować. To tez jest dziwne. Poradzcie cos.
sirmike jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: