![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.01.2005
![]() |
![]()
Witam wypalaczy
właśnie nabyłem benka 822a(wiem że 1620 jest lepszy ,ale zapłaciłem 120 zł ![]() niestety jest to totalny golas ..zero softu.. zero sterowników ,nie mam playera (czym ogladać) itd.. itd.. dlatego zwracam się z prośbą o podanie nazw paru programów które musze kupić aby ten sprzęt działał odpowiednio, między innymi : -nagrywał płyty =przerabiał dvd na divix mam sporą kolekcję gazetowych filmów i chciałbym je zgrac na kilka płyt dvd no i jescze inne funkcje o których nie mam pojęcia dosyć mało wiem i za bardzo nie wiem o co pytać także wszelkie podpowiedzi będą mile widziane Pozdrawiam. 8 ) ps..... dodam że cztam forum ,ale ilość programów podawana przez was- jest troche spora... nie wiem co jest optymalne, nie wiem na co zwracać uwagę wybierając odpowiedni soft. Mówicie terminami które sa nowe dla laika(sporo mnie czeka czytania by odrobine to zgłębić) i może zrobicie jakieś wademekum tych wykeresów ? ... za cholere nie wiem o co w nich idzie ( o plus dla tej nagrywarki a minus dla tej bo cośtam ..cośtam...) przydało by się to nowym posiadaczom nagrywarek. Taki dział "wademekum nagrywacza" albo mały poradnik dla początkujących" ...chyba by się przydał Ostatnio zmieniany przez wopsik : 22.01.2005 o godz. 16:48 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|