![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 11.07.2002
![]() |
philips751 HELP
prosze o pomoc w zwiazku z doborem nosnikow DVD pod PHILIPSA 751. nagralem ostatnio 7X ESPERANZA minusy (4x, ale palone 2x) (an31) 3 na 7 plytek nie rozpoznaje. nagralem plyte INTENSO minus 4x (palone 4x)-tez nie widzi. dwie esperanzy (jak wyzej, tylko ID-gsc002) sa odczytywane poprawnie... wszystko palone with LG GSA4040b A302 & Alcohol 120%... no i teraz musze znow cos nagrac. ale boje sie ze znow zmarnuje plytke... mozecie jakos pomoc?? co on czyta najlepiej z tanich nosnikow? slyszalem ze lepiej sprawuje sie z plusami.
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
Jak masz palnik co obsluguje booktype to wykorzystaj te funkcje. Philips bedzie widzial plytke po nagraniu jako dvd-rom, powinno byc lepiej. Jezeli twoj LG nie potrafi zmieniac bitsettingu to nie wiem. Ja mam stacjonarnego philipsa 729, pale na 451@812s uzywajac axe i princo za 4,50 z kija i jest ok!
Powodzenia pozdr |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
jeszcze raz ja
sprostowanko to powyzszego posta nie chce, zeby ktos myslal, ze mi na przerobionym 451 booktype dziala, a tak mozna zrozumiec to co wyzej napisalem. booktype nie dziala na 451@812s ale i tak na philipsie jest ok (wiekszosc moich plytek to - ale z + tez nie mam problemow) to tyle |
![]() |
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 11.07.2002
![]() |
jak sie dowiedziec o tym booktype czy ten moj lg gsa4040b to obsluguje? a jeszcze 1pytanie- jesli nagram plytke z danymi (dvd-rom) z plikami mp3 czy stacjonarne odtwarzacze normalnie odczytaja te mp3?? jesli odczytuja cdr z mp3??
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
co do booktype lg to poszukaj czegos na lge.pl
ja zgralem sobie kiedys 2 gb teldyskow i 2 gb mp3 na dvd, bez zadnych tam standardow, po prost w nero jako plyte z danymi. wsadzona do mojego plhilipsa, tak z ciekawosci sprawdzilem, odtwarza wszystkie mpegi i mp3 bezbolesnie. pewno nie kazdy stacjonarny czytnik na to pozwala, chociaz sadze, ze skoro czyta mp3 to taka plytke tez chwyci |
![]() |
![]() |
|
|