![]() |
lol smieszy mnie to chlopak zadaje pytania a wy nic dalej sie klucicie ile plyta stoi co to za problem
elidor kupuj nagrywarke :) bardziej jest oplacalna ktoregos dnia i ty bedziesz chcial wypalic film dvd i bedzie jak znalaz a co do danych 4,7 kb to nie az tak malo pomyslec ze kiedys byly mniejsze dyski twarde. |
Cytat:
U mnie juz samych zdjec z cyfraka nazbierało sie 40 GB w ciagu 3 lat... latet |
Mi zabardzo płytki DL nie są potrzebne chociaż mam liteona 832S. Jak robie kopie filmu to tylko film+polski język (5.1). I to mi sie mieści na jedna zwykła dvd i to bez starty jakości. No i nie robie menu bo po co :D
|
wydaje mi się, że prędkość 2,4 dla DL jest wystarczająca, jeżeli płytka będzie odtwarzana w stacjonarnych odtwarzaczach.
w końcu będzie można sobie spokojnie przegrywac filmy. zważywszy na to, że oryginały kosztują zazwyczaj 70-90 zł to bomba. |
Płyta DL ma być droższa 3x. Czyli np. Verbatim kosztuje 3,50zł to DL bedzie 10,50zł to wtedy bomba :D
|
nawek niech kosztuje 15-20 zeta to jeszcze nie majatek na taka pojemnosc
|
masz rację :taktak: tylko jeszcze czekac na nowy model liteon z DL 4x i flashować :D
|
ja wrzycilem bios od litka 1213 i niestety na nim nie chodzi ma inny chip sterujacy (inna firma) naped umarl na 5 minut. wiec trzebaby bylo poczekac na rozwiniecie serii sohw-8x2s
|
Pożyjemy zobaczymy :taktak:
|
bios do liteOn 1213
wrzycilem bios od litka 1213
słyszałem, że można wgrać do 1213 bios od jakiegoś modelu sony i będzie wypalać DL; czy wiesz coś o tym? :help: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:01. |