![]() |
plytki dwustronne byly espery-r
ktos z forum kupowal i palil, ale po co tam jakies wynalazki i dane z dwoch stron nosnika - latwiej uszkodzic |
pewnie nikt ich nie kupowal - latwo uszkodzic, nie mozna podpisac, nie praktyczne bo i tak trzeba bylo wyjac plyte i ja przelozyc na druga strone, wiec wygodniej nagrac na dwoch zwyklych
|
W całości, to możesz plik 5GB wypalić tylko na płycie dwuwarstwowej, bo żeby wypalić na dwustronnej musiałbyś go podzielić.
|
A czemu wycofali dwustronne?
|
ponoc byly jakies dwustronne nagrywalne
ale to to samo co dwie zwykle no i z rynku zniknely z tego co wiem lepiej dwuwarstowa cany kjuz sa w okolicach 24pln i caly czas w dol mysle ze jesli mozesz do wakacji poczekac to juz bedzie sensowniejszy zakup mozliwy |
Płyty DWUSTRONNE - czy one istnieją??
Czesc
Mam do wypalenia plik ktory ma ponad 5Gb. Jednakze nie mam zamiaru wydawac 40zl na plyte DVD dwuwarstwowa. Słyszałem o plytach dwustronnych jednakze w sieci nic na ich temat nie znajduje a tym bardziej ich cen. Jedyna informacja jaka slyszalem to taka ze po jednej stronie takiej plyty jest CD a po drugiej DVD - jak to jest? Czy plik 5Gb moge wypalic w calosci na plycie dwustronnej czy dwuwarstwowej ? Co polecacie? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:55. |