![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.12.2003
![]() |
Pomocy!!!
Juz od kliku dni próbuje wstawic napisy do VCD i zawsze mam ten sam błąd.Po przeczytaniu artykułu http://www.cdrinfo.pl/vcd/video/how2txt2vcd.php i wielu próbach sprostania temu co jest tam napisane opadam z sił.Konkretnie chodzi o :
"Przy polu oznaczonym Video source albo wpisujemy ścieżkę i nazwę naszego pliku *.avi (vdr) albo naciskamy Browse, odnajdujemy go i wczytujemy" ponieważ przy próbie wczytania pokazuje mi się błąd : "It sharpens edge.: TMPGEnc.exe - Nie można znaleść składnika Uruchomienie tej aplikacji ie powiodło się, ponieważ nie znaleziono MSVCR70.dll.Ponowne zainstalowanie tej aplikacji może naprawić ten problem." Ale zauważyłem że juz wczesniej jest jakis błąd gdyż: "Naciskamy Zapisz i pojawia się okienko pokazujące stan naszego frameservera oraz np. ilość "wypuszczonych" klatek itd." nie pokazuje mi ilości wypuszczonych klatek lecz wszedzie jest 0. Co to tego błędu wcześniej to z tego co wiem to TMPGEnc sie nie instaluje. Prosze o pomoc!!!! |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Yoda
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 01.06.2003
![]() |
ad.1 Załaduj biblioteke msvcr70.dll.
ad.2 Frameserver ruszy gdy wystartuje TMPG - wszystko OK.
pozdrawiam Robs Ostatnio zmieniany przez RobsYoda : 23.12.2003 o godz. 16:23 |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.12.2003
![]() |
Dzieki ale mam nastepny problem z podzieleniem filmu ktory teraz zajmuje 1.05GB.Gdy chce zeby pierwsza czesc miala 525mb powinno w VirtualDubMod_1_5_4_1_All_inclusive, tego wlasnie uzywam, zaznaczyc sie w polowie filmu a pasek leci na koniec i gdy wciskam "end" zaznacza mi caly film.
Moze wie ktos o co chodzi ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 07.12.2003
![]() |
do podziału użyj najlepiej program dvtool 0.53 np. Powodzenia.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Yoda
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 01.06.2003
![]() |
Jeśli robisz VCD z AVI to ładuj plik avi w całości.
Dopiero gdy będziesz już miał VCD wtedy dziel przy pomocy Tmpg (Mpeg Tools).
|
|