![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.11.2004
![]() |
![]()
Błagam niech mi ktoś powie czy da się nagrać pełne 4.7GB na płytę DVD.
Mam nagrywarkę LG GSA 4120B. Nie wiem co zrobić zeby nagać pełne 4.7GB. Biosy nie wystarczają bo wszytskie które mogłem to zainstalowałem i nic ![]() Jeśli da się wogóle nagrać te 4.7GB na płytę DVD to napiszcie jak. P.S. To napwewno nie jest wina płyt! Sprawdzałem kilka rodzajów i firm, a i nawet na Verbatimach się nie da tyle nagrać. Prosze o pomoc! Pozdrawiam wszystkich. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 18.11.2003
![]() |
A to Amerykę odkryłeś , że płyty DVD mają 4,35 GB(napisane że 4,7)- to tak jak z dyskami twardymi inny przelicznik bajtów. Jak chcesz nagrać więcej to do tego są płyty DVD+R DL 8.5 GB.
![]()
#3 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DOBRE z tymi plytkami
![]() na DVD+/-R wchodzi 4.38GB danych 4500MB danych po drobnych przliczeniach i na koniec 4.7 ta cyferka z naklejki (etykiety) to jest podane w kilobajtach I SZUKAMY BO TO NIE GRYZIE http://forum.cdrinfo.pl/search.php |
![]() |
![]() |
|
|