![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.08.2004
![]() |
kto wie o co chodzi?
mam problem... nagralem sobie plytke dvd i pokazuje mi ze jej rozmiar to 2 giga z malym hakiem tymczasem na plytce jest 4gb danych i to tez pokazuje... umie ktos to wyjasnic w jakis, sensowny sposob?
![]() ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Matrix has him
Data rejestracji: 29.10.2003
![]() |
Cytat:
U mnie pod 98 też takie bzdury pokazywało. |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
Matrix has him
![]() |
Płytki które swego czasu wypalałem na moim LiteOn LDW851S@832S działają bez zarzutu. System Windows 98 jest trochę leciwy, i w czasach jego tworzenia mało kto interesował się formatem DVD.
Jeżeli chcesz, żeby rozmiary były dobrze pokazywane zainstaluj Windows 2000 lub Xp (nie wiem jak pokazuje w Millenium, ale ten system lepiej omijać wieeelkim łukiem) |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
wlasnie juz sam nie wiem co robic bo z kolei slyszalem ze pod xp sie wszystko muli i chodzi duzo wolniej od 98se... dlatego nie wiem czy jest sens sie na niego przesiadac... jakie jest Twoje zdanie... choc musze Ci przyznac ze ten argument z wielkoscia plikow jest dla mnie istotny. Przesiadajac ie z 98se na xp jakie zauwazyles zmiany na + a jakie na -?
Ps. wiem ze to odbiega od tematu nagrywarek i plytek ale dla mnie jest istotne dlatego prosze o odpowiedzi ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Matrix has him
![]() |
Zmieniłem na XP już dosyć dawno
Największym plusem było to że już nie widzę niebieskich ekranów ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
![]() |
a teraz srednio co ile robisz?
|
![]() |
![]() |
#8 | |
pietrek
Data rejestracji: 12.07.2002
![]() |
Cytat:
u mnie jak korzystalem to xp wytrzymywal od pol roku do roku, przy bardzo intensywnym korzystaniu - nowy soft, sterowniki potem sie juz mulil i po 8-10 dniach ciaglej pracy zaczal zwalniac lekko. wtedy warto go bylo zrestartowac ![]() od 98 na pewno jest xp-ek lepszy testuje obecnie windows 2003 server, niezla zabawka, ale jest troszke ustawiania - system lepszy od xp, winde 2k3 mozna przestawic do pracy jako workstation i wtedy jest to najlepszy microshit jaki powstal.
![]() |
#9 |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
ale to nadal mikrozgroza
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|