![]() |
Cytat:
Szkoda, że nie ma żółtych :) :D |
no piekny to on nie jest. I panienki na to nie wyrwiesz hehehe
|
Cytat:
Brzydki jak noc :> :mruga: |
plextor
Ilość załączników: 1
ale na czarnej etykiecie nie ma napisu Plextor !! wiec 8 )
|
Cytat:
Następny POSTMAN zadrośnik! :wsciekly: Wiesz! Gdyby ten temat znalazł się tam, gdzie jego miejsce Czyli w dziale Kupię/Sprzedam/Zamienię :czytaj: Nikt by sobie nie nabijał postów A tak nabijanie się jest podwójne :D Prawda, że proste? :glaszcze: |
Witam
Po co od razu te spekulacje i teorie, kupiłem poprostu wersję bulk i przydał by mi sie czarny panel bo taką mam obudowę. Prosiłby więc o konkretne wypowiedzi, a nie nabijanie sobie postów. Pozdrawiam |
Cytat:
Wydrukować I przykleić :taktak: :mruga: |
Cytat:
|
Cytat:
A nie o sam napis :nie: Nabazgrolić to każdy potrafi A potem jak kolega przyjdzie Albo jakieś fajne laski To czym tu się pochwalić? ??? || |
jak nie marker jest najlepszy do tego a tu trzeba zrobic korekrorem bo bialy napis jest :D
|
Cytat:
Bo chyba nie pisakiem :nie: :czar: |
Przecież można spray-em :)
|
ooo tak testy na 3 wybranych palnikach :)
|
Cytat:
Proponuję poddać go dyskusji :konf: A testy przedstawić na trzech losowo wybranych palnikach :czytaj: :podbite: |
Do posiadaczy Plextora 716
Witam Wszystkich
Mam taka prośbę do posiadaczy wyżej wymienionej nagrywarki - mianowicie może ma toś z Was na zbyciu czarny panel do niej, chętnie odkupię za rozsądna cenę Pozdrawiam i z góry dzięki Piszcie na maila: robert@bia.com.pl |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:09. |