![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.03.2010
![]() |
Samsung SH-223L - Dziwny przypadek.
Witam,
Nadmieniam, że dokładnie takiego problemu nie mogłem znaleźć, a szukałem. Jakoś tydzień temu zakupiłem nagrywarkę jak w temacie... ponieważ starszy writemaster po prostu padł. Podłączyłem pod sata i mam na master dvd i hdd... dobrze ale przejdźmy do problemu, otóż nagrywarka pięknie nagrywa odczytuje... trochę głośno ale czytałem że to normalne... mam zainstalowane aspi (zainstalowałem bo myślałem, że wcześniejsza nagrywarka może zadziała) i firmware 2 czyli całkiem nowe... Chciałem sformatować hdd i zainstalować nowego xp i tu zaczyna się problem. Płyta normalnie bootuje załącza się pierwszy instalator i zatrzymuję się w różnych momentach(przy instalacji sterowników) raz wcześniej raz później ale nie dochodzi nawet do podziału na partycję. Czy wiecie może dlaczego? Czy to wina nagrywarki? Sprzętu? Może mam podać dane techniczne sprzętu(kiedyś normalnie się instalował bez przeszkód) |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Dziwny przypadek z DVD-Video - prosze o pomoc | michobo | Napędy optyczne DVD | 7 | 24.09.2009 08:45 |