![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.03.2006
![]() |
power calibration error
witam mam problem z nagrywaniem w laptopie mam nagrywarke MATSHITA DVD-RAM UJ-840S ale to chyba nie ma nic do znaczenia jaka jest nagrywarka
problem polega na tym ze nie chce mi nagrywac zadnej plytki dvd i cd problem jest tylko z nagrywaniem bo czyta wszystkie plyty w nero za kazdym razem gdy chce cos nagrac wyskakuje tego typu komunikat "power calibration error"(błąd kalibracji mocy) przy nagrywaniu dvd i "nieokreślony błąd docelowy" przy nagraniu cd, da sie to jakos naprawic samemu czy poprostu czeka mnie zakup nowej nagrywarki wszystko byloby dobrze gdybym mial na laptopa gwarancje niestety przywiozlem go ze stanow i gwarancji nie ma prosze o rady pozdrawaim Ostatnio zmieniany przez mmacin : 18.03.2006 o godz. 12:36 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Ponadto błąd ten zazwyczaj związany jest z wkładanymi do napędu nośnikami Jakie wkładasz? ![]()
![]() |
#3 |
Guru
Data rejestracji: 10.10.2004
![]() ![]() ![]() |
Mój znajomy ma nagryawrkę TDK zewnętrzną i miał taki sam problem. Kupił marką płytkę, bodajże TDK, nagrał i wszystko ok było
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.03.2006
![]() |
no wlasnie chodzi o to ze plyty dvd byly marek: TDK, Sony, Benq i na zadnej znich nie poszlo
|
![]() |
![]() |
#5 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|