![]() |
yo yo
Taaaaaaaaaa raczej nie jest to wina płytek. Zaczołem nagrywać na x4 princo i na jakiś giga master multispeed, wykrywa x4 ale nagrywa na x2. To nie jest wina nagrywarki (Sony), raczej biosu więc co z tym fantem zrobić, ponieważ róznica 29 min. a 15 min.
|
wiec jednak to wina płytek ,dostałem esperanze x4, datex x4 i wszystko nagrywa jak nalezy x4 wiec cos te princo na moim pioneerku nie za bardzo.a tak jeszcze sie spytam jak nagrywam nieraz alcoholem 120% płyta -płyta to zdaza sie iz na koncu filmu scina sie na ostatnich czapterach.zaczołem nagrywac teraz na prassi primodvd i jak narazie git nie wiem co bedzie dalej jak wasze doswiadczenia z tym programem odnosnie pioneera a płytek esperanza
|
princo
Princo x4 ( bez nadruku) sony bios 2f niestety nagrywa razy 2
|
nie wiem jaki macie problem - ja nagrałem na swoim teac DV-W50E już ponad 100 Pronco x4 i nie miałem żadnych problemów, nawet filmy nagrane w tej prędkości wydaje się że lepiej mi chodzą niż na x2
|
Dudolot
wstyd sie przyznac, ale chyba masz lepszy palnik :buu:
|
Nie !!!!!!!!!!!
:buu:
Troszke się rozczaruje jak to będzie wina Sony. Stworzyli x4 i nie zabardzo działa. Ale nic jestem dobrej myśli że tanie x4 będzie nagrywać :buu: |
.
:cisza: Może żeby być pewnym winy SONY spróbujcie inne płytki x4 - ja nie mogę bo jadę na starym biosie :-o :blee: :chytry: 8) 8) 8) . |
proponował bym jednak zmiane sprzętu.
Wiem że sony jest fajne bo obsługuje też + ale osobiście uważam sprzęty wieloformatowe (wash & Go) jako do wszystkiego i niczego. Mam też Pioneer'a A05 i nie mam problemy z DVD x4 |
Cytat:
Zmiana spzrętu ...:o - ty chyba nie piszesz poważnie :blee: ... nie :chytry: ty tylko żartujesz`;p ! Dobry żart! :D ^_^ :D ^_^ 8) 8) 8) . |
Zmiana NIE NIE NIE. myśle że nikt nie jest doskonały ale odrazu zamieniać. Wyjdą też innej firmy płytki x4 i wtedy będzie można stwierdzić czy Sony to G..... ale ja wątpie. Myśle że producenci nie pozwolą sobie na takią wpadke.
POZDRAWIAM |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:04. |