![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 23.06.2004
![]() |
http://www.digit-life.com/articles2/test2main/lg.html
wydawało mi się, że te LGi nie czyta plusów pozdr.
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.09.2004
![]() |
Cytat:
![]() Jak widac jest read support DVD-R, DVD-RW, DVD+R i DVD+RW. Jednak czegos tu nie rozumiem, zapuscilem nero info na swoim kompie i oto co mi sie ukazalo: ![]() Formaty minusowe sa ok, ale te z plusem juz niby nie sa supportowane (co ciekawe jak wczesniej wspomnialem DVD+R czytala sie poprawnie). Probowalem tez z firmwarem 2.02, ale to nic nie zmienia. Uzywalem takze ForceASPI, oto dowod: ![]() Czy ktos moze mi pomoc? Ostatnio zmieniany przez reworked : 08.10.2004 o godz. 13:46 |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 23.06.2004
![]() |
może głupie pytanie...
DVD+R nie jest nagrane jako DVD-ROM?
moim skromnym zdaniem - jak można - plusów nie czyta, a jak zmienisz na DVD-ROM to czyta - też mam LG ![]() a co do strony, którą podałem, to nie czytałem dalej - tylko na górze, bo dalej to co widzę, to chyba chłyt matergingowy ![]()
#4 | |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
ale niewiem czy to pomoze moj przedmowca ma racie musisz robic z plusow DVD-ROM chyba ze zrobja jacys spece bios ktory bedzie to umozliwial w co watpie bo to juz jest raczej starszy model ![]() Ostatnio zmieniany przez legion : 01.10.2004 o godz. 11:51 |
|
![]() |
![]() |
|
|