![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 31.08.2009
![]() |
bład crc podczas nagrywania płyty, co zrobić?
Witam
Mam problem a mianowicie polega on na tym że nie mogę wypalać płyt bo jak dochodzi co do czego to wyskakuje mi błąd CRC a dokładnie taka informacja : Failed to read from file: xxx Reason: Błąd danych crc. zwłaszcza ostatnio gdy próbowałem zrobić kopie zapasowa mojej gry na ps2 taki błąd mi się przytrafił zresztą z filmami również mam kłopoty ;/ nie wiem może to wina nagrywarki ? Jeśli chodzi o programy do nagrywania to używam np ImgBurn, Alcohol 120%, Nero Burning Rom itp i wkazdym mam ten sam błąd, co do nośników to nagrywam zazwyczaj na Verbatimach lub TDK. Nie chcę mi sie wieżyc żeby to była wina pliku który nagrywam bo poprośiłem kolegę żeby zrobił mi kopie zapasową mojej gry i u niego wszystko jest w porządku xD A oto i moja nagrywarka: HL-DT-ST DVDRAM GSA-4167B DL13 Proszę o pomoc bo już wiele płytek zmarnowałem xD |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
MATSHITA UJ-840D - Psuje płyty CD podczas nagrywania | AleksanderIII | Napędy optyczne CD | 3 | 14.11.2006 21:46 |
Nero - Zatrzymuje sie podczas nagrywania | jogic | Dane | 20 | 08.08.2006 16:33 |
Duplikator zwalnia podczas nagrywania do 0.1x | Gerard | Napędy optyczne CD | 1 | 12.04.2005 13:10 |
Nero: Błąd podczas nagrywania "track following error" | Kotw | Napędy optyczne CD | 2 | 16.12.2001 22:05 |
Lg 8x 4x 32x + ASUS P5A = problem z buforem podczas nagrywania | nordbasse | Napędy optyczne CD | 3 | 14.10.2001 18:40 |