![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.05.2004
![]() |
![]()
Kupiłem płytkę DVD-R Hawk'a 4x, więc chciałem nagrać na nią muzykę, itd. Ale nic z tego... Na 4x płyta nagrywa się tylko pierwsze 2000 sektorów a na 2x ok. 3000 sektorów. Próbowałem nagrarywać na innej płycie DVD-R (firmowej LiteOn'a) i to samo. Nie rozumiem o co tu chodzi. Płyty DVD+R nagrywa bez problemów nawet na 8x. Na szczeście za każdym razem robiłem symulacje nagrywania i nie traciłem płyt.
Może ktos mi pomoże. Przeszukałem pierwsze 11 stron na forum więc już mi sie nie chciało. ![]() ![]() Jeszcze raz dziękuje za odpowiedzi. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
sproboj wgrac firmware H do 851, ja mam 451 przerobione przez kowanskiego na 851 (wlasnie bios H) i hawki spalil mi bez problemu (5 sztuk)
zeby wykluczyc problem nagrywania na (-) wogole nalezaloby sprobowac nagrac cos na markowa plytke np. verbatim |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.05.2004
![]() |
Dzięki wielkie za pomoc. Działa wszystko bez problemu.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
heh, to miales dosyc stare to firmware, H jest najlepszym chociaz nie absolutnie najnowszym softem. mnie juz litek pada, ale hawki spalil ok, mam nadzieje ze innym liteony posluza dluzej anizeli mnie
pozdrawiam |
![]() |
![]() |
|
|