![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.04.2004
![]() |
Nagrywarka DVD
Witam
Mam pare pytan odnosnie zakupu nagrywarki DVD. 1) Podobno są dwa rodzaje DVD-R i DVD+R, które są bardziej popularniejsze i których sie lepiej używa 2) Jaka firma jest najlepsza 3) Podobno aby odtwarzac płyty DVD-R lub DVD+R to odtwarzacz musi miec odpowiednią funkcje (czy cos w tym stylu) jak lub gdzie sprawdzic czy bede mógł odtwarzac i jakie DVD bede mógł odtwarzac 4) Jaką nagrywarke byście polecili (firma, parametry itp.) prosze również o przedziały cenowe 5) Czy moze lepiej wstrzymac sie narazie z zakupem i poczekac troche Sporo przeglądałem to forum oraz strone ale wiekszosc rzeczy jest dla mnie nie zrozumiała, prosze o łopatologiczne wytłumaczenie sprawy, dzieki Pozdrawiam |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
- u nas minus, ale to względne
- a kto to wie ? czasem jeden model jest the best a drugi denny (następny w kolejce) - obecnie czesto już w instrukcji pisze jakie dvdry odtwarzacz akceptuje. Zajrzyj też na www.dvdrhelp.com - Pioneer 106, może także coś Teac,Nec.... - to Twój problem. Możesz czekać na dual layer albo kupować teraz... Jabba |
![]() |
![]() |
#3 | |
The power of Playstation2
Data rejestracji: 23.05.2002
![]() |
Cytat:
2)NEC niech swiadczy o tym chocby jak wiele producentów opiera swój sprzet własnie na bebechach neca 3)Najlepiej samemu sie przekonac, włożyc + sprawdzic czy działa potem - i to samo ![]() 4)Nec 2500a cena niecałe 500zł 5)Twoja sprawa zalezy ci na dl to czekaj jak nie to kupuj ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|